Plánování miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379980 4.8.2021 7:56

Ahoj, s přítelem jsme se rozhodli, že na podzim, až se přestěhujeme, se začneme pokoušet o mimi. Ráda bych se před tím dala zdravotně co nejvíc do pořádku, máte nějaké vitamíny, čaje, které jsou dobře pro takové období? Antikoncepci jsem nikdy nebrala, mám teď ale problém s nepravidelnou MS,tak mám strach,abych s tím pak neměla problémy. Koupila jsem si kyselinu listovou, mám doma kontryhel, tak ho začnu pít. Díky za jakoukoliv radu. 🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Radu mam-nejdriv nějakou chvíli společně bydlet a až pak se začít snažit. Dokud spolu realne trvale nebydlite, nejsou vidět ty problémy ze společného soužití plynoucí.
    Na srovnání cyklu užívám kapky od Naděje kontryhel+červený jetel.

  • veronika.14.8.2021 14:25

    Nejlepší je vůbec to neřešit. Hlava dělá hodně, a pokud se cítíš sama dobře, není potřeba nic upravovat. Těmi doplňky stravy, které zmiňuješ, nic nezkazíš, ale za mě fakt nejlepší rada je vůbec se na otěhotnění neupínat a přijde to samo. Samozřejmě, může tam být nějaký skrytý problém, nebo prostě něco, proč to nepůjde, ale dala bych tomu pár měsíců, aby to přišlo samo. Ženský pak většinou samy sebe dostávají do stresu, že měly tohle udělat jinak, tohle nedělat, a dělají si test po každém sexu, a proč už tam nejsou ty dvě čárky a začne ten kolotoč, a to je špatně. Takže pokud se fakt sama cítíš v pořádku, určitě to půjde bez problémů :-)

  • sisterrys8.8.2021 22:33

    Listovka určitě, ta se doporučuje brát už před početím. KOntryhel by mohl pomoct. Jinak známá si chválila na úpravu cyklu bylinou směs na početí od Serafina (měli by mít eshop). A určitě se zaměřit na stravu, dostatek zeleniny, omezit cukr, uzeniny, smažené, prostě vyvážená zdravá strava. A stejně tak partner by měl dbát na stravu kvůli spermiím, mužete mrknout i na doplňky podporující jejich kvalitu a množství .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist