Ovulace - (ne)řešit ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404952 23.10.2020 20:44

Pěkný večer, je mi 20 a chci se zeptat zda mám nějak “řešit”, zabývat se ovulací, když sexuálně vůbec nežiji. Ms mám pravidelnou, těhotná být v životě nechci a sex chci mít až ve vážném vztahu. Musím ji nějak teď zkoumat, zabývat se jí? Jsem ráda za pravidelnou menstruaci. Díky za rady a popřál. zkušenosti. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já to neřešila. Až jsem poznala přítele a kondomy praskaly jak na běžícím pásu, tak jsem řešila jiný způsob ochrany. A právě plodné dny mě zaujaly.
    Díky ním vím, že jsem plodná a kdy přesně přijde ms.

    Za mě je dobře aspoň si to zkusit A vědět, že ovulace probíhá. Já si zpětně uvědomila, že jsem měla pravidelně plodný hlen... nemusíš to dělat pravidelně každý měsíc, ale jen se sama sebe naučit pozorovat není k zahození.

  • Tak jestli nechceš být v životě těhotná (ač myslím, že názor můžeš změnit), tak se také vyplatí poznat své tělo, to nejde hned, také tělo se postupně mění, nic není stálé a trvalé a ty toho můžeš být svědkem, můžeš třeba i poznat, že něco není v pořádku.. Samozřejmě existuje i "jednoduchá" cesta, kdy své tělo nemusíš znát prakticky vůbec. Záleží jen na Tobě, na Tvém zájmu, za mě to význam má, zvlášť v době, kdy ti nehrozí chtěné ani nechtěné těhotenství, až to hrozit začne, tak jako když tu znalost najdeš (ale já píšu z pozice člověka, který nikdy nechtěl používat žádný typ hormonální antikoncepce a tak, to je právě ta "jednoduchá" cesta, kdy nemusíš vědět nic a pať jak pať, jak to tvé tělo pobere) ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist