Otěhotnění přes tělísko?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #136924 9.3.2018 15:03

Ahoj dámy, je tu nějaká která otěhotněla přes nehormonální tělísko? Mám ho 2 roky, příští měsíc mám jít na vyjmutí a pak jsme se chtěli začít pokoušet o další přírůstek ale tento cyklus už mám pár dní zpoždění. Jinak jsem to měla vždy přesné jak hodinky. Tak nevím jestli mám běžet pro těhot. Test a nebo hledat příčinu někde jinde. Nevíte jaká je vůbec pravděpodobnost s teliskem otěhotnět? Na internetu jsem hledala ale moc moudrá z toho nejsem, spíš se tam píše že je spis riziko mimodelozniho těhotenství.

  • 09.03.2018 20:07:42 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co jsem kde zavadila o toto tema, tak stat se to muze a muze z toho byt i celkem zdravotni obtiz, tak pokud mas podezreni urcite bude lepsi vedet to co nejdrive :) a zacit to pripadne resit.

  • Už jsem chtěla psát podobnou otázku.
    Bduu si v pondeli objednávat nehormonalni telisko a na konci měsíce kdy mám mít menzes v narkoze zavedení ... je mi 21 a nikdy jsem nerodila, ani nechci.
    Byl docela ukol je ukecat aby mi to vůbec zavedly.
    Prý je hormonální spolehlivější ale Ja hormony kvůli leydenske mutaci nesmím a ani nechci - nedělají mi dobre ... ale nez přes to otěhotnět ... kdybych to kombinobala se spermicidu mi přípravky bude to spolehlivé? Nebo mám raději risknout hormony nez těhotenství??:-o

  • Pres nehormonalni se otehotnet muze..ale spise se to stane..ze ti to treba nesedi nebo se muze posunout atd...zadna antiko neni 100% ale to sna vsechny vime...ten test si urcite udelej...at vis. No..nekdo tu bolest spatne snasi tak si to nechava delat v lehke narkoze.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist