Otěhotněl někdo přes ochranu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33659 29.8.2012 11:26

Holky, jen by mě zajímalo, zda někdo z Vás otěhotněl i přesto, že se chránil? Měla jsem poslední ms 29.6., fázi mám 35 dní, ovuluju většinou tak 22.- 23.den. V době ovulace jsme s přítelem použili kondom. Nepřišlo mi, že by byl prasklý. Přerušovaný sex bez ochrany jsme měli asi 18., nebo 19.den cyklu, ale vim 100%, že to stihnul.
Ani mě nenapadlo, že bych nějak mohla otěhotnět, protože se okolo ovu chráníme.
Pár dní po ovu mě ale začali bolet bradavky, jsou citlivé. únava je klasická, větší, než obvykle, ale já jsem snad pořád unavená, do toho jen bělavý výtok (bylo ho hodně). A včera (31.den cyklu) jsem měla na kalhotkách 2 kapky krve, myslela jsem, že jsem to dostala, ale nic, od té doby zase sucho.
Snad nejsem těhotná, samozřejmě si počkám na test, ale zajímá mě, zda někdo z Vás otěhotněl i přesto, že se chránil...? Díky moc :-)

Samozřejmě poslední ms 29.7. ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak přerušovaná soulož není moc dobrá ochrana, takže bych se nedivila, kdyby z toho 19DC bylo nakonec mimčo :) Jinak pokud nepraskl kondom a byl použit správně, tak tam těhu nehrozí :)
    Spíš bych se teda bála toho přerušovaného sexu :-o

  • Vlivem různých okolností může dojít k posunutí ovulace, takže u tebe to mohlo teoreticky být ten 18. či 19 den cyklu. Navíc spermošky klidně do ovulace přežít mohly, ikdyby byla ovulka až 22 den. Určitě bych přerušovanou soulož nenanzývala ochranou a speciálně na ni nespoléhala takhle blízko plodných dnů. Pokud máš cyklus 35 dní a naposledy jsi menstruovala 29.6., tak zpoždění máš teda už dost velké (3 týdny), takže určitě testuj a výsledek se hned dozvíš. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist