Opožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38937 13.2.2011 19:07

Ahojky!Opozdila se mi menstruace o 7 dní a já nevím, čím by to mohlo být. Antikoncepci jsem brala 8 let a již od října ji neberu.Menstruační cyklus jsem měla 28 dní a po vynechání antikoncepce 35 dní a nyní nic. Myslím si, že těhotná být nemuzu, přítel si dává pozor nebo používáme kondom.Test jsem si dělala v první den opoždění a vyšel mi negativní.Jediný co na sobě pozoruji tak je výtok a bolení prsou, nic víc. Nevím co mám dělat, jestli zajít na gynekologii nebo mám počkat, co bude, jestli to příští měsíc nebo ještě v brzké době dostanu.Děkuji předem za reakce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no mě po vysazení HA.. chodila chvilku pravidelně.. a pak se totálně rozhodila.. ještě počkej a nebo k dr. na vyvolávačku.. snaž se si něčím MS srovnat...

  • Ahoj, já měla uplně totéž, po ukončení HA jsem měla 3 měsíce ukázkové, pak jsem tak 4 měsíce měla 28-34, a pak přišly dva hodně dlouhé cykly 41 a 46, ptala jsem se na to i doktorky, ale nic mi na to nedala, měla jsem ještě počkat. Mě pomohlo měřit si bazální teplotu a věděla jsem tak, kdy jsem přesně měla ovulaci (klidně i 32 den) popř.kdy přijde ms. Pokud se snažíte otěhotnět, tak holky tady doporučovaly pít ten kontryhelový čaj jen do ovulace, jinak na upravení cyklu je třeba ten femigard (bylinný přípravek), ale jeho uspešnost je asi také různá. Myslím, že se tělo vyrovnává a hormony holt lítají, všechno se upraví, ale chce to čas. Samozřejmě doktorka ti poradí asi nejlépe. Jen mám stejnou zkušenost :-)

  • ahoj, jsem na tom velmi podobně, predtim HA a od rijna neberu, zezacatku vše v pořádku a teď už se mi to taky začíná zpožďovat, tak jdu ve čtvrtek na gynekologii a snad mi paní Dr. poradí:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist