Operace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38105 23.4.2012 18:38

Chci se zeptat,zdali vadí když mě v pátek budou operovat, a mám to tento týden dostat. Mám mít celkovou anestezii na 40min. Jdu s pupeční kýlou. Děkuji za info všem


Dnes jsem panu doktorovi volala,jen mi řekl ať si sebou vezmu tampony. Že to není problém, no uvidíme,třeba mi dají injekci na ředění krve.Hlavně že to nemusím oddaovat.

hezký den všem.tak jsem už po operaci,MS se dostavila hned večer po zákroku,sice je to obtižné,ale dá se to. Jinak to už v dnešní době není nějak vážné,paní co byla semnou na pokoji,měla op.žlučníku, a zrovna také měla MS. doufám že do nemocnice už pujdu jen někdy rodit

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl23.4.2012 18:43

    Já byla upozorněná na to, že pokud půjdu pod narkozu, aby to bylo v době po MS. Ale nemyslíš že bude lepší si tam zítra zavolat? :-)

  • Marlena23.4.2012 18:50

    Menzes vadí víc, než by člověk řekl... Jednak jde o to, že po operaci budeš mít určité nepohodlí a navíc budeš muset řešit přebalování. Hlavní ale je, že při menstruaci dochází ke změnám při srážení krve. To je podle mě to podstatné. Osobně jsem měla jít na invazivní vyšetření přes tepnu a bylo mi řečeno, že v době menstruace si to žádný doktor "nelajzne" (právě proto, že by mohlo dojít k nějakým problémům stran toho srážení). Ale úplně nejlepší bude, když si tam zavoláš. Osobně si myslím, že to problém bude.

  • Myslím, že bys MS mít neměla, ale zkus si zavolat do nemocnice

  • no ms by být neměla, obvzlášt pokud je to operace plánovaná. zmenšuje se srážlivost krve.
    pokud je to nějaká akutnější operace, tak si holky brávají tampon na operaci, ale pak je problém se přebalit ;-)
    já takhle měla strach, že když sem měla jít na operaci se slepákem, tak že sem měla mít ms. nakonec ms dorazila se zpožděním 3 dny a to už sem byla v pohodě doma :-) možná nějaká babská rada na oddálení ms, by třeba pomohla ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist