Nyní jsem 45 DC - MS stále nikde a TT negativní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57206 12.12.2013 17:20

Dobrý den,
od měsíce března jsem vysadila antikoncepci a snažíme se o mimi..první 3 cykly byly 29-30 dní. Další 4 35-38 dní.. Nyní jsem 45 DC, hlenová zátka odešla již 14 DC. Ve středu (44 DC) jsem si tedy dělala těhotenský test - vyšel negativně. Menstruace stále nikde. Jak dlouho mám ještě čekat na další test, případně na návštěvu gynekologa...?Co myslíte - čím a co to může být?
Bojím se, aby to neznamenalo nějaký problém...:-(
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych se už asi objednala a nečekala. Vzhledem k tomu, jak se cykly postupně prodlužují... Pokud byl test negativní i 44.den, nejspíš to těhotenství nebude. Otázka je, kdy byla ovulace ovšem. Pro jistotu se objednejte. A hlavně v klidu ;-)

  • pravdepodobne sa jedna o hormonalnu poruchu, mala by si ist k lekarovi, ten ti zrejme pichne vyvolavacku ... a co sa tyka tej hlienovej zatky - ta odchadza pred porodom, takze neviem, o com hovoris
    a este otazka: nevysadila si nahodou pred par mesiacmi HA?, lebo u mna po HA trvali cykly od 31-46 dni

  • Minulý měsíc jsem měla stejný problém. Antikoncepci jsem přestala brát v červenci, ale nedařilo se nám... První dva cykly proběhly normálně, asi s denním zpožděním, ale pak se začaly prodlužovat. V říjnu mi dokonce vyšel jeden pozitivní test, ale nakonec jsem dostala MS. Hodně mě to mrzelo a tehdy jsem to snažení vzdala, teď jsme s přítelem už 14 dní od sebe, ale to není pro tuto otázku podstatné.
    Po té říjnové menstruaci jsem už další nedostala, dělala jsem si 3 testy a všechny byly negativní, nakonec se dostavila po 42 dnech minulý týden. Hledala jsem na internetu, jestli je vůbec možné, aby mi test nic neukázal a přesto jsem byla těhotná. Pár holek psalo, že se jim to stalo a měly test pozitivní až třeba po týdnu co jim MS meškala. Pokud máš poslední cykly dlouhé i 38 dní, tak máš zpoždění více, než týden. Zkus testovat za 2 dny od posledního testu. Kup si mamatest nebo jiný s citlivostí 10. Mělo by se testovat hned ráno, ale na tvém místě bych si udělala ještě jeden odpoledne nebo navečer, v jiné otázce holky psaly, že některé měly více zřetelné výsledky na těch, které si dělaly odpoledne. Pokud i tak vyjdou negativní, objednej se na gynekologii. Nejspíš ti píchnou vyvolávačku a MS se dostaví, kdyby si náhodou byla těhotná, miminko to neublíží a naopak by to těhotenství mělo podpořit. Předpokládám, že ti vezmou krev a z ní ti už s jistotou řeknou, jestli jsi těhotná nebo ne.
    Osobně si myslím, že to bude spíš hormony nebo stresem. Každý sice radí, ať na to člověk nemyslí, ale sama vím, jak je to těžký, když každej měsíc testuješ, doufáš, že tam budou // a pak negativní test sleduješ ze všech úhlů, jestli tam náhodou neuvidíš nějaký stín :-D
    Jinak na upravení cyklu a při snažení se doporučuje pít kontryhelový čaj. Při snažení se užívá od prvního dne menstruace až do ovulace (mělo by to být zhruba v půlce cyklu), pak se pít přestane, když neotěhotníš, začneš ho pít znovu zase první den MS. Koupíš ho v každé lékárně a moc nestojí:-)
    Přeji hodně štěstí, ať brzy najdeš // :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist