Nepravidelná ms a naordinování HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425898 30.9.2020 21:30

Dobrý den, mám bohužel nepravidelnou ms a chodím každý měsíc na vyvolávačky. Doktorka mi předepsala antikoncepci a tím pádem se mi srovná cyklus. Podle doktorky je gynex a další bylinné směsi jen žrouti peněz který nefungují. Máte někdo z Vás zkušenosti? Mohu jít k jinému gynekologovi na konzultaci a prohlídku když nesouhlasím se svým doktorem? Mám začít užívat antikoncepci? Děkuji za odpověďi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru30.9.2020 22:06

    Do antikoncepce bych se rozhodne nenechala nutit! Je to sajrajt nejvetsiho kalibru a navic to nic nevyresi, problem to jen odsune na pozdejsi dobu.
    Co se tyka bylinek, lide maji ruzne nazory, ale pokud nezkusis, nezjistis. U bylinek nemusi byt vysledek okamzity ale chce to cas.
    Ve tvem pripade bych urcite zkusila konzultace s jinym lekarem, urcite bych to neresila vyvolavackama.. Drzim palce at je problem brzy vyresen!

  • Francy1.10.2020 8:44

    Ha, tak to je teda dobrá doktorka! Vystudovala vůbec medicínu?! Evidentně ji provize za předepisování HA zatemnila mozek 🤦‍♀️ Staletím prověřené bylinky jsou vyhozené prachy a blbost, ale uměle vyráběné hormony jsou fantastické kouzelné bonbóny, které vše obrátí k lepšímu jako mávnutím proutku. 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 681 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist