Nepoužíváme žádnou ochranu,přitel se vždy udělá mimo.Až nyní mám 4 dny zpoždění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75004 16.9.2012 10:47

Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli je možné že bych otěhotněla ? když s přítelem spolu spíme bez ochrany,ale vždy před dosáhnutím se udělá na kapesníček. a nikdy se nám nestalo že by ho nestihl ze mě vyndat.ale mám zpoždění 4 dny. a maličko mám obavy,ale žádná chyba se nestala. příznaky otěhotnění nemám,ale příznaky na menstuaci ano. objevily se mi pupínky na čele.a jsem náladová.:) poradte mi prosím,děkuju moc:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud máš zpoždění, tak si udělej těhotenský test. Sice je hezké,že neejakuluje do tebe,ale říkají ti něco kapičky lásky? Buď začni brát antikoncepci nebo začněte používat kondom a budeš určitě klidnější. Promluvte si o tom a domluvte se jak se budete chránit, přece nebudeš stresovat každý měsíc, když budeš mít zpoždění ;-)

  • tak tomuhle říkám nezodpovědnost. Příště radši kondom... cena kondomu v porovnání s potratem nebo výchovou dítěte je naprosto zanedbatelná částka :)

  • Martasek8916.9.2012 10:57

    Pokud neužíváš HA, tak stále nějaké to % otěhotnění je. Ale spíše to bude třeba ze stresu. Tohle já neuznávám, tudíž tomu nevěřím, takže zkus za pár dní pro jistotu test.

  • Verousek8916.9.2012 11:04

    Otěhotnění sice moc pravděpodobné není, ale určitě tu ta možnost je. Ale zpoždění může být z čehokoliv, nemusí to nutně znamenat těhotenství, když neužíváš žádné hormony, tak je úplně normální, že se ti menstruace každý měsíc může lišit.

  • Těhotenství je možné, aniž byste si byli vědomi nějaké chyby (mám vlastní zkušenost, už oslavila 8mé narozeniny, ale od té doby nám to funguje, další 2 děti jsou plánované-z vědomě plné dávky), zároveń zpožděná MS může být z čehokoli..Nevím, co bych mohla poradit, než zkusit těhotenstký test, který by měl ukázat už v celku dost důvěryhodně, jak jseš na tom nebo prostě ještě pár dní počkej, jestli MS nedorazí-já jsem zvyklá čekat, MS nemám moc pravidelnou..

  • Víš kolik jenom na tomto serveru bylo holek, co spoléhali na to, že si přítel dá pozor těhotných? Sice těhotná být nemusíš, ale můžeš. Jinak příznaky na menstruaci jsou podobné jako případy otěhotnění. Nejlepší bude, když si uděláš test a uvidíš, tady je to stejně 50 na 50. Nikdo Ti nic jiného poradit ani nemůže. Pokud těhotná nebudeš, tak by ses měla zamyslet nad antikoncepcí. Jinak budeš mít každé zpoždění nervy. Jinak přítel to mohl stihnout, ale co kapičky lásky. Hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist