Nedostala jsem to..bojím se..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31544 16.3.2011 19:02

Ahoj,jmenuju se Kristýna a je mi 16 let.Menstruaci jsem měla dostat v neděli,už je středa a ještě nic,test jsem si ještě nedělala,protože ještě čekám jestli se menstruace jen opozdila,ale stejně mám strach.Moje menstruace je totiž pravidelná...takže proto se bojim.Můj kluk Filip 18 let,říkal,že si mám pro jistotu ten testík koupit,že je brzo na to,aby jsme měli miminko.Poradíte mi ? ..Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jediná věc, kterou můžeš udělat je, koupit si ten těhotenský test. Stojí pár korun. Pokud zjistíš, že jsi těhotná, máš možnosti dvě. Buď si dítě ponecháš, nebo podstoupíš interrupci. Je od tvého přítele hezké, že si myslí, že jste na dítě moc mladí. Má se tedy podle toho chovat. A ty také. V dneší době je na trhu řada antikoncepčních prostředků. Prezervtiv koupíš i v novinovém stánku. Pokud těhotná nejsi, zkus vyčkat, zda dorazí menstruace. Když delší dobu nepřijde, zajdi si na gynkologii a nech si při té příležitosti předepsat rovnou antikoncepci.

  • Ahoj Kiky. Pokud jste měli pohlavní styk - nechráněný v plodných dnech, je možné, že můžeš být těhotná. Pokud si tvůj 18i letý přítel myslí, že je na miminko ještě brzy, měli byste příště oba dva více myslet na ochranu. Samozřejmě se může jednat jen o zpoždění, test ti již případné těhotenství ukáže.

  • no a je důvod se obávat?? Měla jsi nechráněný nebo přerušovaný styk? Pokud jsi tak oddalováním nic nevyřešíš

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 590 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist