Nechráněný sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408112 17.11.2019 8:02

Ahojky prosim poraďte mi. V utery jsme meli s pritelem nechráněný sex. Koupila jsem si tabletku po protoze ja antikoncepci ze zdravotních důvodů nemůžu. Vcera jsme se milovali a meli jsme ochranu. Nevim jak ale ochrana praskla. Myslíte ze muzu otěhotnět mam v patek dostat menstruaci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechápu, že nemůžeš antikoncepci a sníš pilulku po, která v sobě mnohonásobně více hormonů než běžná hormonální antikoncepce. Pravděpodobnost otěhotnění po posledním styku je opravdu minimální, pokud máš pravidelnou menstruaci.

  • eliskao17.11.2019 9:41

    Pokud nemůžete ze zdr. důvodů antikoncepci, tak Vám pilulka po může dost zásadně ublížit. Je v ní mnohonásobně více hormonů a je obrovským zásahem do těla. Zkuste to probrat se svým lékařem a ten Vám vše vysvětlí. V budoucnu Vám tento hazard může dost zavařit.

  • Jestli tou antikoncepcí, co nemůžeš myslíš hormonální antikoncepci... Mohla sis pěkně zavařit, protože pilulka po je taky hormonální antikoncepce, akorát ty hormony, který jinak bereš celej měsíc máš najednou. Takže je to ještě horší. V lepším případě se ti jenom rozhodí cyklus. ;) A k tomu kondomu. Buď špatná velikost nebo byl špatně nasazený. Pokud teda nebyly ty kondomy prošlý, to by pak bylo asi jasný, čím to bylo. :D

  • macicekkajik17.11.2019 9:37

    Holka, než začneš se sexem, zjisti si něco o svém cyklu, To chceš každý měsíc jíst pilulku po, protože se vám protrhl kondom nebo se vám nechtěl nasazovat? Což pilulka po je horší než antikoncepce. Je to taková nálož hormonů a doufej, že nebudeš mít nějaké následky - třeba rozházený cyklus. Stačí se jen trošku pozorovat, jak dlouhé máš cykly, kdy máš ovulaci a tím pádem plodné dny, za jak dlouho má přijít ms nebo jak dlouho jsi po ms. Internet máš a strýček google má tolik informací, tak ho holky používejte a také mozek. Nebuďte jen nemyslící ovce.

  • Ak si si v utorok dala tabletku po tak zo včerajšieho sexu určite tehotná nie si, tabletka blokuje ovuláciu. Stále však môžeš byť tehotná zo sexu, ktorý ste mali v utorok.

    Kondóm je potrebné priebežne kontrolovať a s tou ha tomu nerozumiem rovnako ako ostatné holky...

  • Rekla bych ze pravdepodobnost je mala..
    Nezvolili jste spatnou velikost?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist