Minulý cyklus vyvolávačka + cysta, teď znovu zpoždění MS. Proč?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #103728 15.7.2013 22:23

Chtěla bych se s vámi poradit. Minulý cyklus jsem měla zpožnění MS přes 11 dnů a TT 2x negativní. U Dr. jsem nakonec dostala vyvolávačku a řekla mi, že mám menší cystu. Na kontrolu mám přijít po 3 cyklech. Dnes jsem 35DC a MS zase nikde. Pobolívá mě podbříšek, jako by měla každou chvíli přijít, k tomu bolestivá prsa a bradavky.
Nevím jak dlouho čekat....Nemám moc chuť si dělat TT (znáte to zklamání z jedné čárky) a nevím kdy si zajít k Dr. Jak dlouho by jste čekaly vy? A myslíte, že to zpoždění může být tou cystou? Že by třeba nepraskla a proto se MS nedostavila?
Budu vám vděčná za rady nebo vlastní zkušenosti.

Tak nakonec to dopadlo nad mé očekávání. Cysta žádná nebyla, místo toho se nám podařilo otěhotnět :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8916.7.2013 7:55

    Já byla na vyvolávačce v květnu, dostala jsem MS po 65 dnech cyklu. Nyní jsem 63.DC a zase nic, takže se jdu zítra poradit za dr o přírodní léčbě. TT stále negativní,a el dnes koupím a zkusím, jestli třeba něco nebude vidět, mám pořád jen slaboulinké duchy, ale nic nesílí.

  • Ahojky, já jsem brala na začátku cyklu Clostibegyt a pak ke konci cyklu Utrogestan a nyní mám 4 dny zpoždění, TT taky negativní, tak čekám ještě 2 dny a pak jdu na krev a uvidíme co se z toho vyklube. Obávám se že je to cysta, která mi brání v menstruaci :-( pak Ti napíšu jak jsem doapadla.

  • cysta ti může zabraňovat v menstruaci. Měla jsem cystu na vaječníku, která ne a ne zmizet. Během půl roku jsem měla menstruaci jenom 2x a to ještě díky vyvolávačce. Začala jsem kvůli tomu brát zase antikoncepci a minulý týden po dvou letech opět vysadila a chcem se pokusit o mimi. Ale jestli mi budou cysty zabraňovat v menstruaci tak to půjde těžko. Doufám, že s tím nebudeš mít takové problémy jako já.

  • Zkus test, stejně i kdyby si šla k dr, tak se tě bude ptát, jestli sis ho dělala

  • Tak to dopadlo,jak nejlip mohlo...gratuluju:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist