Mimodelozni těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #256804 12.9.2018 22:31

Ahoj, od cca 10dpo jsem měla na testu slabou carku, pozor!!jen odpoledne, nebo večer. Z ranní moci test víceméně negativní. Čárka růžová, ale slaboucká. Dnes jsem 12 dpo a čárka nesili, byla zase jen večer. Dopoledne pidi duch večer silnější. Ale ne než první test. Teď večer jsem začala slabé krvacet - normální červená krev, na netu jsem četla ze u mimo se krvaci do hněda.. bolesti žádné extra - menstruační. Muže to byt mimodelozni? Čárka je na testu i teď když jsem začala krvacet. Nejde mi do hlavy ze ráno a dopoledne je twst skoro negativní a ani tak čárka nesili. Jedna se jen o biochemické nebo to muže byt mimodelozni? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli jsi 12 den dpo, tak muze byt hladina hcg jeste relativne nizka. Tehotensky test je jen pro potvrzeni tehotenstvi, ne ke sledovani tloustky carek! Nabtestu muze byt zmena videt klidne az po tydnu, zalezi na kazde z nas a na jeji hladine hcg, na koncentrovanosti moci, atp. Ty rozdily tam jsou dost velke. Jestli jde o mimodelozni ci neje nepozname a dr. Podle meho nazoru ted taky ne. Ani na utz nebude jeste nic videt. Nevim, co mas za testy a jak moc byly pozitivni nebo slo o duchy, ale proste, krute uprimne, vubec se nemuselo o tehu jednat. Sam vim, ze cekat je tezke, ale priste aspon netestuj tolikrat denne, je to k nicemu

  • terryk13.9.2018 7:05

    A není to prostě jen menstruace? Testuješ strašně brzo, navíc hystericky. Ty testy nejsou dělaný na to, aby měřily vzestup nebo pokles HCG v krvi, ale indikovaly jeho přítomnost. Nejspíš jde o biochemické těhotenství, ale čert ví. Jestli nemáš jiné příznaky než ducha na testu a začínáš krvácet, vypadá to tak. Jinak příště doporučuju testy šetřit. Jak už tu někdo správně psal, má-li tam ta carka být, bude tam i za týden po vynechání ms.

  • macicekkajik12.9.2018 22:55

    Ahoj, může a nemusí. To mi nevíme. Na tuto otázku ti odpoví až gynekolog.

  • petulinkaa1313.9.2018 0:34

    Vypadá to, ze jde o samovolny potrat, zajdi si k doktoru, nejlépe na pohovost hned, aby te zkontrolovali. Ja mela vždy lepší carky z kterékoliv moči než z první ranni, ale čárka by měla silit a urcite ne krvácet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 700 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist