Menstruace vs. svatba

Otázku položila: Prtika 22.4.2012 14:12

Ahoj holky, 12.5.2012 se budu vdávat a jako na potvoru mám mít 3den menstruaci :-( Už cca půl roku neberu antikoncepci aby se mi tělo vyčistilo od umělých hormonů protože po svatbě by jsme chtěli pořídit děťátko. Je mi tedy líto jíst nějaké ty prášky od doktora na posunutí MS...ale menstruovat ve svatební den je taky pěkně na prd :-( Poraďte prosím, nevím jak se rozhodnout :-(

Moc děkuji všem za odpověď :-) rozhodla jsem se to opravdu nechat přírodě...zatím jsem 24.DC ovulace stále nikde, teploty nízké....třeba se mi to nějak posune samo od nervozity a bude :-)

Jinak svatby v květnu se nebojíme protože na pověry nevěříme a máme kolem sebe spoustu manželských párů, oddaných v květnu a jsou moc šťastní :-) Jinak obě naše rodiny tvoří mix Čecho-slováko-maďarský a tam žádnou takovou pověru ani nemají, takže rodina to přijala skvěle :-D A všude kde jsme plánovali místo obřadu (asi 3x byla změna) tak nebyl vůbec žádný problém se svatbou v květnu.

Ještě jednou všem moc děkuji a snad si svatbu užiju ať už s menstruací nebo bez :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028922.4.2012 15:00

    Holky , já to teda třetí den mívám celkem silný .
    Ale když jsem se vdávala , tak jsme také na svůj velký den měla mít své dny :D :/ . Tak jsem zašla k dr pro norethisteron a bylo to . Nic mi to nerozhodilo a po vysazení ms došla jak měla .
    Začne se brát asi 3 dny před očekávanou ms a bereš ho tak dlouho dokud ji ještě nepotřebuješ a pak vysadíš a ms by měla do dalších 3 dnů přijít . :)

  • K te svatbě v květnu - kdysi lidé spolu nespávali před svatbou, tak si dovedete představit, jak nadržení byli o svatební noci. Jenomže miminko počaté v květnu se rodívala v tehdy nejtužší zimu a málokdy to přežily.... Proto tato pověra. Dnes už to takto přece vůbec nefunguje ;)

  • Tak já myslím, že třetí den už je to v poho. Aspoň já bych to teda neřešila, protože třetí den už to nevnímám nijak špatně..
    A je škoda prát do sebe hormonální injekci, když pak chcete zadělávat na miminko..

  • ahojky též si myslím,že třetí den mít menstruaci už je tam nějak v pořádku a není to tak šílené,alepsoň já jsem vždy na třetí den myslela jak na smilování.Když tak bych zkusila si dát třeba ibalgin chvíli před sňatkem ať to proběhne nejvíce v klidu.
    Je to snad lepší než si rozbourat tabletkami kvůli zastavení celé tělo ..raději nechat přijít a pak odejít ať se o miminko můžete snažit co nejdříve bez omezení:-) Přeji mnoho štěstíčka

  • Já se vdávala v první den ms, bylo to v poho, prostě se to dalo a svatební noc jsme sttejně už nezvládli, byli jsme tak vyčerpaní, že jsme v noci padli do ppostele a usnuli během minuty:-))))))), taktéž už jsme se snažili o mimčo, ale jinak můžeš zkusit některou z babských rad na oddálení, hodně dělají i nervy:-)))))

  • petulinkaa1322.4.2012 18:21

    Tak to ti rozumim,mit ve svatebni den MS neni urite nic prijemneho,ale zase ne tak zasadniho,aby si zbytecne do sebe rvala hormony na posunutí,pokud nemas silne bolesti neni co resit,prezijes to neboj :-) moje teta taky menstruovala ve svatebni den,dokonce pouzivala vlozky a v pohode :-)

  • no já bych to nějak nehrotila. nemůžeš vědět, jestli se ti ms sama neposune třeba stresem a nervama ze svatby a to jak dopředu tak na později. a nebudeš ani první ani poslední nevěsta, která v den D má ms ;-)

  • to bych neřešila - naše svatební noc - původně jsme měli spát pod širákem všichni, celá banda, ale nakonec nebylo moc teplo, tak jsme svatebčany ubytovali v pokojích a na nás - novomanžele a půlroční dcerku - zbyla podlaha v jídelně ;) byla to krásná noc :) a na sex v tak krásném dni stejně nikdo neměl náladu ;) to není to nejdůležitější ve svatební den...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist