Menstruace při těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32563 3.5.2011 9:31

Ahojte holky,chtěla bych se zeptat můžu mít meenstruaci při těhotenství?? vyspala jsem se se svým klukem bohužel bez ochrany a od té doby mi příde že se mi začaly zvětšovat boky a ve třídě mi všichni tvrdí že sem nabrala že budu nejspíš v tom jenže jsem to pak dostala tak envím test sem si zatím nedělala jen se ptám je to možné děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Menstruaci v těhotensví mít můžeš, ale je to málo častý jev. Pokud jsi ve třídě roztroubila, že máš obavy z možného těhotenství, řada tvých spolužaček bude dost pitomá na to, aby ti tvrdila, že jsi přibrala a jsi určitě těhotná i když nebude ani jedno pravda. Je to tím, že holky prostě takové jsou. Některé ti závidí, že provozuješ sex, jiné jsou třeba jenom škodolibé. Takže jednak toto je věc, kterou si máš nechat pro sebe a ne ji troubit před celou třídou /obavy z možného těhotenství/ a jednak příště použij ochranu, abys nemusela mít příště obavy z nežádoucího těhotenství. Pokud si neuděláš test, moudřejší nebudeš. Ale myslím si, že šance na možné těhu je v tvém případě minimální.

  • Naprosto souhlasím.
    Nejde mi do hlavy, což není zase až zcela mířeno na tebe, jak v dnešní době tohle mladé holky nevědí a to samí kluci, vždyť se o tom učíte, máte plno, resp. všechno na internetu a nejenom to, dnes už i gynekologové jsou vstřícnější a dokáží poradit.
    Za našich mladých let, žádná osvěta neexistovala, všechno jsme museli vyzkoušet sami a rodiče nám o tom už vůbec nic neřekli.
    Naprosto souhlasím s "prvosenkou". Chápu, je to puberta, jsi mladá, ale některé chování u dnešních "puberťaček" absolutně nechápu.
    Pokud tvůj přítel nestačil včas přerušit soulož, tak tam určité riziko je, i já měla menstruaci v těhotenství. Ale jen jeden den, pokud si neuděláš test a nebo nezajdeš k doktorovi, moudrá nebudeš. Jestli to je vážná známost, tak bys měla uvažovat o antikoncepci i ty, aby se to nemohlo už opakovat, stane se, pokud je člověk ve víru vášně, neřeší následky, které mohou přijít. Je jasný, že cpát do sebe "chemii" už od mládí není nic moc, ale je to lepší než být těhotná a nešťastná, pokud jsi náctiletá a máš život a hlavně školu před sebou.
    Možná si teď budeš o mně myslet, že jsem totální "kravička", že ti takhle radím, ale každý si na tohle přijde v určitém věku sám, že ti starší měli občas pravdu. Tímhle vším jsem si prošla.....
    Takže přeji štěstí a určo přemýšlej i ty o nějaký antikoncepci, existují i "zdravější" pilulky, není v nich tolik chemie, ale je to bohužel o penězích. Třeba by ti rodiče na to dali. Já osobně ano, pokud bych měla dceru. Ale určo není od věci používat i kondom.

  • Souhlasím s holkama. Už ti vše napsaly, tak doufám, že se z toho poučíš. Jinak já krvácela ještě v 8.týdnu těhotenství, vždy v čase předpokládané MS. Takže si udělej test a uvidíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist