Menstruace pres antikoncepci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #9845 24.4.2017 11:15

Ahoj holky, beru antikoncepci nekolik platicek v kuse kvuli tomu abych nemenstruovala, ale mam nizkohormonalni a uz prodluzuju asi 4.mesic a pustila se mi menstruace. Muzu normalne prestat brat antikoncepci a udelat 7 denni pauzu a pak zase pokracovat? Teoreticky si myslim, ze ano pokud beru uz 4.platicko a ne prvni, jen se chci poradit at neudelam blbost. Nebo jestli je lepsi dobrat tu zbyvajici pulku platicka a pak menstruovat znovu, to prave nechci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy24.4.2017 11:29

    Brát 4 platíčka v kuse je pěkná blbost, vůbec se nedivím, že se ti MS spustila, tělo to už nevydrželo. Když to takhle budeš praktikovat dál, tak se může stát, že děloha se odnaučí odstraňovat výstelku a až budeš chtít dítě, tak to bude problém.. Je proto, aby si nemenstruovala. Když už tohle nastalo, tak bych doporučovala udělat pauzu ihned a pak znovu navázat prášky.

  • Kamkri24.4.2017 11:36

    Ta pauza v braní anikoncepce (a následné krvácení) má svůj význam. Doporučuju brát v kuse bez pauzy jen výjimečně (např. kvůli dovolené u moře). Takto se nemůžeš divit, že si tělo dělá co chce, když ty mu děláš totéž.
    Určitě dej teď pauzu a pak začni užívat tak, jak se má a jak je doporučeno v příbalovém letáku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist