Menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28114 11.2.2011 18:51

ahoj, potřebuju poradit..:) Poslední MS jsem měla 2-6. ledna... 8 února sjem začla krvácet.. krvácela jsem tak půl dne...a pak nic, a druhý den jsem taky krvácela asi jen půl dne..a potom zase nic...pak byl den úplně bez ničeho a dneska jsem zase špinila..:(..Jenže teďka když jsem to měla dostat, tak jsem měla začít brát antikoncepci... tak jsem si jí teda v úterý vzala, jenže teďka nevím jestli to byla MS..Nemáte s tím zkušenosti? :) menstruaci mívám docela nepravidelnou..:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Možná ti menstruační krvácení zastavila antikoncepce, těžko říct. Na tvém místě bych ji brala dál, ale do konce využívání plata bych se raději chránila ještě pomocí kondomu. A příští měsíc už by to mělo být v pohodě.

  • Děvčata, co dáváte mínusky. Přispějte se svojí troškou do mlýna. Když mi dáte mínus za to, že můj názor je blbý, tak poraďte něco lepšího, ne?

  • Jen nepřestávej tu antikoncepci brát, měla jsem to takhle podobně, ale prodělala jsem potrat, a pak jsem měla čekat na první MS a hned si vzít antik., jenže přesně přišla takhle divně a máma mi tehdy blbě poradila at to zase neberu a já si tak rozházela cyklus jako nikdy, na gyndě mi jen řekli, že si maminky myslí, že snědly moudrost světa. Myslím, že to opravdu může být tou antikoncepcí, je to pro tvé tělo nové a příští cyklus to bude normální. I když je pravda, že tedy podle druhu antikoncepce, menstruace bývá slabší. Měla jsem jich už dost na vyzkoušerní a některé způsobují i téměř žádnou MS, záleží opravdu na typu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist