Krvácení... Menstruace? ...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 4.1.2012 4:52

Zdravím,mužete mi některá poradit. Od 17.prosince mě zlobí krvácení, dva dny pak tři dny jen slaboučké špinění a pak až do teď opět krvácení,jednou slabě, jednou silnější, nejvíc poránu na záchodě když jsem šla na malou, ale i během dne jak při menstruaci. Nevím kdy mám dostat doopravdy menstruaci,protože jsem zhruba před 3měsíci vysadila Ha, a teď to mužu mít nepravidelný. Vysadila jsem právě kvuli krvácení mimo menstruaci,uprostřed platíčka prášků Ha. No a teď nevím jak dál..muže to být i tím že mi byly zjištěny chlamidie? A na konci listopadu jsem na to brala antibiotika a na konci ledna mám jít na krev..Nebo jde jen o to,že jsem vysadila Ha a teď to mám takový nepravidelný.Nic mě nebolí,jen je to už nepříjemné a zdá se,že to nikdy neskončí, nevím co s tím. Měla jsem to už dřív po vysazení Ha,potom jsem jela na dovču,brala prášky na oddálení menstruace a po nich mě začla normální menstruace,která trvala asi 5 dní, ale teď zas tohle..Díky moc všem za rady ;o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych navštívila gynekologa. ;) Nic to být nemusí, ale už jen třeba z toho, že to musí být otravné, pořád takhle špinit.. Třeba by to zas zkusil něčím vyřešit - obvykle, když se takhle špiní, a pak přijde MS, se to během ní nějak srovná a po MS je klid.
    Nebo zkus zapátrat tady v historii a zkus nějaké bylinky na srovnání cyklu. Sama HA beru, tak přesně nevím, ale v historii určitě najdeš. ;) Aspoň by se ti cyklus srovnal. ;)

  • Zdravím, určitě bych zašla k nějakému dobrému gynekologovi. Měla jsem podobný problém jako ty, akorát mi to špinění začalo od tý doby, kdy jsem nevynechala mezi dvěma měsíci užívání HA, abych si oddálila menstruaci kvůli dovolené. Pak se mi to celý rozhodilo a pořád jsem špinila. Bohužel ti už nepovím, jak léčba probíhala, je to už asi 7 let zpět. Ale určitě mi na to dal nějaký lék. Takže od té doby nic neoddaluju a radši si to plánuju tak, aby to bylo pro mne nejpohodlnější..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist