Krev po masturbaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397555 15.12.2018 10:03

Zdravím,
mám problém. Přítel mě prstil a cca po 2 minutách se mi spustilo opravdu dost krve. Byly v ní i žmolky. Oba nás to vyděsilo. Navíc to bolelo do dalšího dne a pořád to jakoby špinilo. Menstruaci jsem měla dostat až za týden. Může to mít i něco společného s tím, že jsem tak cca před měsícem vysadila antikoncepci? Docela se děsím, že se to stane znovu. Byl to docela hrozný zážitek. Dříve se to stalo taky, ale až když bylo po všem a bylo to jen špinění. Bojím se, že je to vážné.
Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A pokracuje to? Prijde mi to jako bys tu MS dostala, pokud by tam byly zmolky, ale to musis vedet ty, jak to vypada. Po vysazeni HA nemuzes cekat ze bude ms pravidelna, klidne mohla prijit drive. Pokud si nejsi jista, navstiv lekare.

  • Já ti teda nevím ale po vysazení antikoncepce je MS vážně nepravidelná.Když já jsem ji vysadila přišla hned po týdnu nečekaně.Ale pokud píšeš,že už se ti to stalo jednou myslím třeba jen to špinění ,až bylo po všem.Je spíše lepší se zamyslet nad tím ,zda nemáš třeba podrážděný ,,čípek".
    Jelikož ten není zas tak daleko,sama si ho nahmatáš.I při preventivce na gyndě když dělají stěry právě z čípku,začne některá žena špinit.Bylo by asi lepší si s tím zajít na gyndu aby ti to zkontrolovali.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist