Kratší MS, strach, že mohlo dojít k početí, i když jsme měli ochranu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377068 1.10.2017 21:19

Dobrý den,
Měla jsem s přítelem sex, s ochranou, těsně po MS. Jenže teď po.měsící, když jsem je měla dostat znovu jsem je dostala jen na 2 dny. Četla jsem, že je to náznak početí. S přítelem jsem oba strašně nervozní, psychika v háji. Nejhorší na tom je to, že jsem stále ještě pod zákonem, ale jemu už 15 bylo. Poraďte co mám dělat

  • 02.10.2017 13:42:56 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 02.10.2017 13:42:56 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nebudu ti tu říkat, jak jste nezodpovědný, jste, ale nepomůže ti to. To, že se to stalo už nezměníš. Takže k věci. Píšeš, že jste spolu spali s ochranou, předpokládám, že myslíš kondom. Pokud nepraskl, neni snad žádná šance, že bys byla těhotná, pokud ho měl po celou dobu styku. Jak dlouho normálně krvácíš? Máš pravidelný cyklus? Jediná šance, jak zjistit, jestli jsi těhotná nebo ne je udělat si těhotenský test. ;) Na internetu je spousta ptákovin a kdybych se řídila jenom "četla jsem na internetu....", tak jsem těhotná snad 5x za měsíc i kdybych styk vůbec neměla. :D Mohlo se ti to zkrátit třeba jenom ze stresu nebo jestli jsi byla nemocná.

  • Přesně jak píše uživatelka nade mnou. Pokud jste spolu spali s ochranou, tedy asi kondomem a ten neprasknul a měli jste ho celou dobu, je ta šance minimální. Nahrává tomu i fakt, že to bylo těsně po menstruaci. Takže bych si, být tebou, koupila těhotenský test. Jestli ti není ani 15, je dost možné, že to máš prostě jen nepravidelné a pokud se stresuješ, jen si to oddaluješ.

  • Petrakim2.10.2017 10:21

    Udělej si test, máš-li pochybnosti. Ve tvém věku menses 2 dny není nic nenormálního, jsi ještě dívka, hormony pracují, tělo dospívá a ustaluje se ve fyziologických reakcích. Neboj se, když jste se chránili, na 99,9% tvrdím, že těhotná nejsi.

  • viz zmíněné rady od holek. A s příštím sexem bych počkala do 15

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist