Kondomy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406049 7.3.2021 22:46

Dobrý den, jsme s přítelem spolu krátce, něco přes týden, oboum nám je 21 let.
Chci při pohlavním styku používat kondomy. Kdo je má kupovat?😁 Nemám s tímto zkušenosti a na těhotenství opravdu nechci ani myslet.
O ochraně jsme se ještě totiž nebavily. Každopádně bych byla ráda kdyby to byl on, který je bude mít. Myslím si, že je na to rozumný :)
Mám to s ním ještě před tím radši probrat? Ani nevím ale jak to začít. Hlavně se moc stydím to probírat, ale je to pochopitelné, že to musím probrat, ne? :)
Nebo je lepší brát HA? ale četla jsem, ze i když berete HA, tak je lepší používat i kondom, aby ochrana byla na 100%.
Děkuji za rady a zkušenosti!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rebeca8.3.2021 0:01

    Ono je úplně jedno, kdo je koupí, hlavně aby byly po ruce. :) Klidně je kup i sama, kdyby náhodou zapomněl, nebo někdy neplánovaně nebyl jiný po ruce.

    HA bych osobně nebrala, kondomy mají víc kladů a ani ti nijak nerozhážou v těle hormony.

  • Mel by je koupit on, nebo ti rict, jake mas koupit. Kazdemu muzi nesedi kazda znacka a typ, mohlo by se stat, ze mu bude trochu vojnejsi a sklouzne, nebo moc upnuty a praskne.

  • Francy8.3.2021 8:24

    Co je na tom ostudnýho? Je ti 21, nejsi dítě. Prostě bych s ním zašla do drogerie, přišla k regálu s kondomama a koupila je + přihodila i lubrikant. Pokud není panic, tak bude vědět, které mu sedí a ty budeš pro příště vědět. Chrání to vás oba, takže byste je měli mít oba při ruce. Když holka bere HA, tak ji kluk snad taky přispívá půlku peněz, ne? Jinak já jsem pro kondomy :-)

  • Za mě určitě kondomy, HA bych do sebe nikdy necpala... Jinak tedy koupit normálně v drogérce nebo i normálním obchodě. U nás je většinou kupuje přítel, ale taky jsem několikrát kupovala já

  • Pokud nechceš hormony zkus pharmatex tablety, a kondomy..Každému sedí jiné. Třeba my zkusili durex a? Už nikdy !!!! 2 kondomy ze 3 nám praskly. Kupujeme v lidlu a NIKDY se nám nestalo, že by někdy praskl. A značek a druhů je spousta nebo si objednejte na internetu :)

  • koblischek9.3.2021 9:27

    Tak pokud chceš sexovat i ty, měla bys je mít u sebe. Nespoléhala bych jen na chlapa, že něco zajistí. Je to věc obou, pokud se chcete chránit. Dost chlapů bohužel automaticky počítá s tím, že holky berou antikoncepci. Pokud je nechceš kupovat v obchodě, kup se je přes internet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist