Je ještě nějaká šance?Ms, pozit. TT a nízké HCG

Otázku položila: Anonymní uživatelka #22748 14.3.2012 12:30

Holky, sama v sobě vim, že je to bez šance, ale třeba se mezi vámi najde nějaký příběh s dobrým koncem, co potřebuju slyšet...aspon to:) Dostala jsem menstruaci ale byla slabší, po ní pozitvní test, byla jsem štastná! za další dva dny test, stejná čárka, za další tři dny, malinko silnější, ale začlo špinění, objednala jsem se na gyndu. Na utz nic není vidět, jen vysoká sliznice a žluté tělísko a malinko nějaké tekutiny??HCG ten den bylo 90:( no a zítra znovu hcg a dr mi řekl rovnou, že to vypadá na zamlklý potrat, že to může být i mimoděložní.....uvidíme co to hcg, ale mělo by klesat, prý aby to odešlo samo, takže u mě šance na zdravé těhotenství asi není.....měla to tak nějaká z vás?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ach jo,je mi uz blbe tady z tech pribehu.Ja osobne jsem zacala spinit v 10tt doktor mi vzal krev a HCG bylo nizke nedelal mi ani UTZ dalsi den bylo uz spineni silnejsi tak jsem sla na pohotovost a tam mi rekli ze mimco vlastne umrelo takze musim na kyretaz nez jsem se na ni dostala potratila jsem na WC doma.:-( Dalsi tehotenstvi ukonceno kvuli srdicku v 21tt a ted jsem tehu po treti a mam nejvetsi strach aby neprislo neco noveho:-(( nechapu to zeny ktere to miminko tak moc chteji a zaslouzi si ho tak se nedari a ty co je maji tak je hazeji z okna nebo je jen tak nechaji na ulici.Je mi te fakt lito ale tak jak tady uz psalo hodne holek tomu potratu nezabranis proste to prijde a uz nic nen adelas ale jednoho dne az telo bude poradne pripraveno tak se to podari.Je to hnusny ale je to tak:-( Moje kamaradka mela to same jako ty ale potratila.A dneska uz ma jedno 2rocni mimco a v brisku dalsi.Drzim palecky a dej vedet jak si dopadla.

  • Já nevím teda, ale podle mě HCG 90 je jasné těhu..Já když letěla k dr, hned po tom co jsem počůrala TT tak jsem měla hodnotu 35 a něco o mimoděložním u dr nepadlo ani slovo. Nechápu proč tě takhle hned straší. Vždyt sám viděl,že jsou tam nějaké bunky, žluté tělísko,tak proč takhle straší? Uvidíš, že zítra bude HCG zase o něco větší :) Držím pěstkčy!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist