Jak moc je velká pravděpodobnost, že jsem těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409945 29.5.2019 17:28

Ahoj, asi to vyzní debilně a budete si klepat na čelo, ale cca 2 týdny zpátky jsem měla něco s jedním klukem. Udělal se mi nad zadek, jakoby na záda, jenže asi tak dvě minuty před tím ho "přiložil" k mojí vagíně a i když se tam neudělal ani nezasunul, mám strach že jak se všude vyhrožuje s těmi kapičkami lásky, tak jestli to nějak nevyteklo dřív, nebo popřípadě mi to z těch zad nesteklo dolů. Prášky neberu, kluk říkal že předtím mu nic nevyteklo. Vím, že jsem to měla řešit hned, ale za blbost se platí. Mám zpoždění dva dny, čemuž nepřikládám že bych byla těhotná, dva měsíce zpátky jsem to měla vždy posunuté o týden. Chci jen se trošku více uklidnit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kvapky lásky by sa v prvom rade museli dostať DO vagíny. Ale sex s kondómom samozrejme a vždy! Keď budeš staršia, pochopíš, že tehotenstvo je jedno z tých menej závažných rizík. ;-)

  • Mozne je vsechno. Kdyz neprijde ms, udelej si test. Nebo jdi na gyndu na krev. Vic my nevime.
    A to, ze se ptas a potrebujes uklidnit, je v poradku, jen se boj, treba se priste budes chranit.

  • HaSha29.5.2019 19:21

    Pravděpodobnost je v tomhle případě malá až mizivá. S ochranou by, pravda, byla ještě menší. :) Tvůj způsob počítání termínu menstruace působí dost zmateně, tady na stránkách můžeš využít menstruační kalendář, jestli ho ještě nepoužíváš.

  • A vy spolu chodíte, nebo to je nějaký tvůj známý? Kolik ti je? Protože "mít něco s jedním klukem" mi zavání tak trochu promiskuitou a nezodpovědným chováním. V takovém případě bych se VŽDY chránila kondomem hlavně kvůli pohlavním chorobám. A pak teda taky co když bys otěhotněla? Tak se k němu nastěhuješ a budete vychovávat dítě? Už jste se na téma těhotenství a děti bavili?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist