Jak ho donutit si vzít kondom?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394116 12.6.2018 10:38

Ahoj holky,chodím přes rok s přítelem,skvěle nám to klape..Je nám oboum 19 let a měsíc zpět jsme spolu začali spát (začali jsme později protože byl předtím panic a bál se),jediný problém je,že nechce kondom.Já HA brát nemůžu,do teď jsme spolu měli nechráněný sex (já vím,je to risk kvůli nemocem a nechtěnému těhotenství) i přesto že víme jistě že se do mě neudělal,vím že něco málo může být v "kapičkách lásky", já už bez ochrany nechci,když chci aby si kondom vzal tak řekne že to je zbytečné,že by nic necítil a takové klasické výmluvy..Když mu řeknu že spolu spát nebudeme když si kondom nevezme řekne že mu to nevadí,že spolu spát nemusíme..Což mě nevyhovuje,rozejít se kvůli tomu s ním nechci když nám to jinak klape..Nevíte jak ho "donutit" aby si kondom vzal? Děkuju předem za odpovědi 😊

  • 12.06.2018 17:13:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • wirna12.6.2018 10:45

    Klasický výmluvy ať si strčí víš kam.... Tak to zkus, že spolu prostě spát nebudete. Nehledě na to, že existují kondomy který mají proužky a jiný vychytávky pro oba. Na toto mu neskákej, když nechceš bez kondomu měl by to plně respektovat!! Nebo mějte sex s kondomem pro tebe a mu to udělej jinak. A za další pokud to s kondomem nezkusil - jak top může vědět ?? :-D:-D

  • vlkodlak15012.6.2018 11:34

    Je sobecky. Bez kondomu s nim nespi. Jen ty budes tehotna..ne on.

  • existují tenké kondomy, se kterými to není takový rozdíl jako bez nich, a přitom jejich bezpečnost je dostatečná. jen to chce se v obchodě podívat.
    a jak píše předchozí - je to i o jeho respektu k tobě. pokud chce být mladý otec, protože se to dost těžko hlídá, tak at tak pokračuje, pokud ne, je kondom asi nejjednodušší cesta.
    další možností jsou např. spermicidy.

  • Speedy6112.6.2018 14:23

    Ono by ho to brzy přešlo, že spolu nemusíte spát 😀 Můj chlap měl taky kdysi podobné řeči. Jsme spolu už od střední školy. Oznámila jsem mu, že bych si nikdy dítě nechala vzít. Řekla jsem mu v klidu, že mám obavy o nechtěné těhotenství a byla bych ráda, kdyby to respektoval. Chlap je chlap a musí se postavit čelem k věci a jednat zodpovědně. Od té doby jsme používali kondom a neremcal. Pokud mu na tobě záleží, tak to udělá a kondom si vezme. Pokud ne, tak bych sex odkládala dokud sám nepřijde s tím, že na to přistupuje.

  • Rebeca12.6.2018 14:46

    Chytráky, co s kondomem "nic necítí" a pak nikdy nepoznají, že prasknul, mám nejradši. :-D

    Pokusila bych se mu nejdřív vysvětlit, proč je kondom dobrá volba (na dítě je příliš brzy, HA má velmi mnoho nežádoucích účinků atd.) a pokud by remcal i nadále a tyto vážné věci odmítal respektovat, najela bych na řešení není kondom, není sex.

  • Já myslím, že by tě měl respektovat. Vždyť potom z toho budeš těhotná ty, ne on. Prostě to musí pochopit. Můj přítel to pochopil a začal brát tyhle věci doopravdy vážně, protože to není sranda mít ve dvacíti letech doma prcka. Promluv si s nim a na ty výmluvy mu kašli. On by to bez sexu nevydržel, to snad žádnej. Když tě miluje tak by tě měl respektovat.

  • macicekkajik12.6.2018 11:10

    Kvůli nemocem těžko, když byl on panic a ty ho nepodvádíš. Spíše jde o to, aby jsi neotěhotněla a na to jsou i jiné ochrany než kondom. Třeba pesar, měření bazální teploty, přerušovaná soulož, spermicid a samozřejmě, že se dají i kombinovat. Zkus si s přítelem promluvit, ať zkusíte kondom. Může se stát, že mu v kondomu ani nebude stát, že ho kondom škrtí, třeba to už zkoušel a před tebou by se cítil trapně, že mu ani nestojí. Je hezké, že jsi tak zodpovědná a zkuste se nad tím oba zamyslet a promluvit si o jiné možnosti ochrany.

  • Nemáte možnosť byť s nejakým miminom na pár hodín? Aby videl, čo to obnáša... Pokiaľ dieťa ešte nemôžete mať (kvôli financiám, škole atď.) alebo nechcete (ste mladí), mali by ste sa chrániť poriadne, teda nejakou spoľahlivou antikoncepciou (spoľahlivá v zmysle účinnosť viac ako 99,5 %). To bohužiaľ prerušovaná súlož nie je. No a podľa mňa chlap, čo nie je ochotný si vziať kondóm nie je dosť dospelý na to, aby mal dieťa...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist