Intimní problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #305619 15.7.2019 6:59

Ahoj všem, je tu někdo, kdo se setkal s "řezavými" bolestmi tam dole :/
Nejdříve sem si myslela, že mám mykózu ale používala sem spoustu čípků a výplachů ale nic mi nepomohlo... Ale na povrchu mě to svědí,řeže i štípe .. Je to takový jako kdybych byla sedřená.
S přítelem jsme neměli sex už měsíc, při menstruaci to tolik nesvědí ... Myslím si, jestli nejsem třeba až moc suchá/sedřená, někdy když jdu čůrat tak to hrozně štípe zvenčí.
Nebo mám ještě teorii jestli to není antikoncepcí, užívám tu samou už několik let.
Nesetkal ste se tu s tím někdo prosím ? Už nevím co dělat :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud sis ty cipky a vyplachy naordinovala sama, mozna pak neni treba se divit ze nezabiraji. Navstiv lekare, ten zvoli spravne leky na uzivani. Me to prijde jako rozjeta kvasinkova infekce, u zanetu mocovych cest jsem se osobne s takovymi priznaky nesetkala.
    At je ti brzo lepe.

  • Risu15.7.2019 9:02

    Nevis co delat? A jit k lekari te nenapadlo???

  • macicekkajik15.7.2019 8:51

    Nemusí to být jen kvasinky, ale naopak to mohou být přemnožené dobré bakterie. Pokud je jich moc, jsou stejné příznaky jako u mykózy. Rozhodně zajdi na gyndu, ať se určí správná diagnóza. Přemnožení dobrých bakterií se projevuje suchostí vagíny, bolest při sexu, jen u toho není žádný výtok, prostě je vagína suchá, řezáním, pálením.

  • první věc co mně zarazilo - použila jsem spoustu čípků a výplachů - základní chyba. měnit něco příliš rychle nemusí být v pořádku. každý lék potřebuje nějakou dobu, než se jeho účinek projeví. další - v první řadě pokud si nejsi jistá o co se jedná, tak by měla být návštěva lékaře jako akutní problém. každý lékař musí vzít svého pacienta (i na čekání), pokud má akutní problém. není možné tě odkázat at přijdeš za několik týdnů. od takového lékaře bych utíkala pryč.
    i antikoncepce může dělat problém - mění prostředí v pochvě a tak se při neopatrnosti )prochladnutí, bytí v mokrých plavkách, bazén) může snadněji projevit nějaký problém.
    a pokud se jedná o problém, tak je potřeba, aby se vždy léčili oba partneři, jinak si to mohou navzájem předávat - u muže většina věcí může probíhat i bez viditelných příznaků,ale žena z toho problém má

  • Francy15.7.2019 7:22

    Pravděpodobně zánět močových cest/močového měchýře.

  • Vypada to na zápal močových ciest. Treba navštíviť lekára pokiaľ to trvá viac než týždeň.

  • Přijde mi to jako zánět močových cest v kombinace s kvasinkovou infekcí. A takové samoléčby jsou na pendrek. Chce to asi antibiotika. Já s tím jezdila na gyndu snad půl roku... Ono se to velmi rádo vrací :O=

  • Taky na to trpím, zřejmě máš zánět močových cest :( Mě na to pomáhá intimní gel Herbalon s kaštanem a rozmarýnem. Je super, přírodní a bez mýdla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist