Hormonální tělísko Jaydess

Otázku položila: Anonymní uživatelka #203685 5.4.2015 11:01

Ahojte, chtěla jsem se zeptat. 12.3 jsem si nechala zavést tělísko Jaydess a už je to víc jak 3 týdny a já mám stále menstruaci a občas dost nepříjemné bolesti. Tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti a jak dlouho vám trvalo než vám menstruace přestala. Nevím jestli si s tím mám zajít k doktorce nebo je to normální. Jsem ještě nerodička, tak možná se tělísko přizpůsobuje déle. Každopádně bych byla ráda za každou vaši zkušenost. Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já už sice po porodu mám, ale nechala jsem si ho zavést 8/12 a měla jsem to v kuse skoro do konce ledna, pak občas zašpinila a teď už to nemám vůbec. A bolesti taky byly. Pro klid si můžeš dr zavolat, ale podle mě se to srovná.

  • Já jsem byla na zavedení 22. 4 a také mám od té doby menstruaci. Podle toho, co jsem četla a co mi řekla doktorka, tak to musim vydržet a mělo by to přestat. Tak snad to nejdřív:D

  • Ahoj, já si nechala zavést poprvé tělísko v září 2014. Jsem nerodička a doktor mi doporučil právě Jaydess. Řekl, že jsou tři skupiny žen. Jedna po zavedení nekrvácí, druhá špiní, třetí krvácí jako při HA. A bolesti zmizí úplně. Já prý budu patřit do první skupiny. Byla jsem nadšená, mívala jsem velké bolesti při menstruaci.
    Jenže uběhlo hodně času a já v měsíci v průměru týden NEkrvácím. V podstatě mám menstruaci nonstop. A nejhorší je, že bolesti mám i když nemenstruuji. Měsíčně sním takovou hromadu prášků, až jsem se začala bát o ledviny. A to nejsem citlivka. Bolest z tělíska mě doslova paralyzuje a nemůžu se hýbat. První dny po zavedení jsem nebyla schopná žádného pohybu. Přítel mě dovezl k doktorovi a já to chtěla vyndat. Doktor mě přesvědčil ať počkám. Po týdnu jsem skončila v nemocnici s těžkým zánětem v podbřišku. Dostala jsem ATB a doporučení Jaydess vyndat.
    Do dneška mě můj lékař přemlouvá, ať ještě počkám, že se to srovná. Je to ale už 9 měsíců. Neustálé prudké bolesti a krvácení mi za to nestojí. Kvůli nepohyblivosti jsem přišla o práci. Rozhodla jsem se, že si to nechám vyndat. Nejhorší ale ze všeho bylo, že mi můj vlastní doktor, kterému jsem důvěřovala, několikrát naznačil, že si vymýšlím, protože s Jaydess u něj dosud nikdo neměl takové problémy jako já...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist