Ha,krvácení..??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 8.7.2011 18:05

Holky mám problém krvácení mimo menstruaci,pravděpodobně je to z Ha. Je také možné že je to horší když jím čokoládu? Nebo když trochu nachladnu..jednou skoro nic..pak zase zničehonic krev..je otravné ted v letě nosit pořád intimku.. doktorka mi poradila ještě to vydržet jestli se to nezlepší, ptz telo si musí zvyknout na novou ha,,(užívám Dienile,asi třetí platíčko). Jak byste jednaly vy? Zkoušela jsem už mnoho Ha..hodně druhů.. Když vysadím,,jak se budu chránit??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím jaké HA jsi všechno zkoušela, ale třeba tahle co bereš je "30"EE a jestli Ti neudrží krvácení v jednom platíčku, tak zkusit ještě "35" EE. Nebo pak ještě zkusit jinou progestigenovou látku. Ale jsou holky, co jim prostě nevyhovuje žádná HA.
    Výrobce doporučují vydržet 3 plata, tak jestli teď máš už třetí, tak nevím, jestli se to může ještě zlepšit.
    To s tou čokoškou jsem ještě neslyšela, ale jestli jsi to vypozorovala...

    A jinak já HA neberu už několik let, spoléhám se na přerušovanou a kondom a v pohodě ;) A to nesexujem svátečně :D, ale dost často. Jinak můžeš zkusit ještě Nuvaring, náplast Evra (to jsou teda taky HA akorát né pilule), a nebo ještě spermicidy (Pharmatex).

  • Ahojky. Já třeba užívám HA Jeanine.. No.. 4 měsíce jsem měla poříd nějaké problémy... Teď se to jakžtakž ustálilo. Každopádně mám v plánu prodiskutovat s gynek. Páč ejsem to já :) Nejraději bych ji nebrala vůbec, jenomže přítel nemá rád kondom( přímo ho nesnáší) a mimi v plánu ještě nemám .. :-/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist