HORMÓNY

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43736 28.11.2011 14:09

je mi 14,5let.jsem docela dost hubená hlavně moc vysoká skoro 175cm..vypadá to no nepěkně.prsa a zdak nikde a MS taky.Asi si u doktorky vyžádáme ty léky proti růstu do výšky.Nezpomalí se tak příchod MS nebo růst prsou a tak?protože to bych fakt nechtěla být furt plochá..://a je pravda že s MS víc rostou prsa?:D dík;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem taky vysoká a chtěla jsem být menší... mám 180 cm... a dřív jsem nenosila boty na podpatku, ale teď na to kašlu, hezky to tvaruje lýtko... A nepřipadám si nijak divně, přestože jsem takhle vysoká, protože v mém okolí je spousta vysokých lidí :-) Až budeš starší, budeš naopak ráda, že jsi taková... Dosáhneš skoro kamkoli bez pomoci, uvidíš lépe přes dav... 175 cm, je podle mě naprosto ideální výška pro ženu :-) Nauč se milovat sama sebe takovou, jaká jsi... stejně to nezměníš. A doktorka ti nepředepíše léky proti růstu, "protože jsi stále ještě ve vývoji" ... no a s menstruací si nedělej hlavu. Buď ráda, že to ještě nemáš, ani nevíš, jaká je to otrava si to hlídat... já bych se nezlobila, kdybych to dostala třeba v 18 a v 35 mi to skončilo :D A prsa ti vyrostou, třeba až v těhotenství ale vyrostou... nehledě na to, že někteří muži, a není jich málo mají rádi menší prsa... Oni vždycky říkají - když jsou akorát do ruky - a to jsou vlastně jakákoli LOL

  • Neblázni a žádné léky nejez! Já mám sice jen 173 a v 17 jsem ještě chodila jako anorektička bez prsou a bez zadku...A teď si nestěžuju...to co mělo - narostlo, po antikoncepci jsem nabrala možná až moc, ale vše je teď v normálu a vůbec ci nestěžuju...jim jak bagr a nemám ani kousek nadváhy, a to je mi 27, čekám mimino a můj muž si nemůže vynachválit, že snad krásnější ženu nezná...!!! ;-)...Holka neblázni...jsi ještě "dítě"...budeš krásná a všechno ti naroste...! Jednou budeš za svou postavu ráda a šťastná...věř sama sobě a vydrž! :-)

  • Vysoká postava a ještě k tomu hubenost je dar. V tomto věku se Ti to asi nezdá, ale věř mi o čem mluvím. Nikdy jsem nebyla nucena mít nějakou dietu ani se stresovat s kilama navíc. Navíc vysoká postava si může v modě víc dovolit (asi proto, že se šije na modelky). Každá postava má své klady a ta Tvá jich má nepočítaně. Jen je stačí podpořit. A malý prsa no a co...víš jaky jsou problémy s velkými? Navíc po porodu velký prsa většinou vypadaji "povisle" o dost víc než u dam s menší výbavou. Jo mimochodem znáš pohádku Ošklivé kačátko? Tak se těš na dobu, kdy budeš labuť.

  • za par let ti tu postavu budou vsichni zavidet !!vydrz

  • 175 cm není ještě tak hrozná výška, sice musím říct, že bych po ní netoužila (já mám 156 cm), ale má i spoustu výhod.
    Prsa a kila přijdou časem, toho se neboj a MS taky, ačkoli se můžeš pro jistotu jít poradit s doktorkou.
    Jinak prsa ti narostou třeba v době, až začneš brát HA, tak se nemusíš bát :) a vážně, i se 175 cm můžeš působit krásné žensky

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist