HA - Lindynette 20

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20015 21.6.2011 15:28

Dobrý den,
Užívám teprve 2. plátinko HA Lindynette 20, při užívání jsem nepocítila žádné změny, ale mezi 1. a 2. plátínkem jsem neudělala 7denní pauzu,jeli jsme se třídou na školní výlet, takže jsem menstruaci chtěla oddálit, jenže den po dobrání 1. plátinka jsem začala špinit, což jsem přisuzovala hormonů, ale špinění se změnilo v menstruaci a ta už trvá 10. den, což u mě bývá nezvyklé a nezpozorovala jsem slábnutí krvácení...prosím Vás, máte s tímto někdo zkušenosti? Jsem docela bezradná, jelikož toto je má první HA :(...
Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem brala tuto antikoncepci a to i 3 plátíčka v kuse a neměla jsem problém. Ale některé holky toto prostě nesnenou. Začnou krvácet i přesto. Ale jestli to máš už desátý den, tak to bych asi zašla na gyndu :)

  • Měla jsem ji cca půl roku, ale nelepšila se mi pleť, protože měla málo hormonů a mívala jsem divné výtoky. Teď mám 2 balení Vrey a nestěžuju si:) a je o kilo levnější. Jinak s tím krvácením nevím, zajdi si na gyndu.

  • No asi jsi to zkusila prodlužování moc brzo. Výrobce uvádí, že špinění, nebo nepravidelné krvácení se může objevovat první 3 měsíce, pak by se to mělo ustálit. A Ty jsi prakticky hned najela na systém bez pauzy, tělo je zmatený. Kolikátý jsi teď prášek z 2. platíčka?
    Máš 2 možnosti, buď to teď vysadíš a uděláš klasickou pauzu 7 dní a zbytek prášků si necháš jako náhradní, a nebo dober celé plato, ale podle mě budeš špinit už do jeho konce.
    Já to tak taky měla (u Minervy), pak si tělo zvyklo a mohla jsem prodlužovat jak jsem chtěla.

  • Já bych to neřešila, asi sis to udělala tím prvním plátíčkem hned posunutí, tělo si nemělo čas zvyknout, ale v prvních třech měsících se tohle stávat může, pak by se to mělo urovnat a pokud ne, tak změna HA :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist