HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45424 17.6.2011 6:58

Ahoj holky, mám takový "problém"... nevím jestli jsem něco nepo** :D No prostě protože se mi minulý měsíc nehodilo mít MS, brala jsem 2 platíčka HA Vreya bez pauzy... Včera jsem měla poslední a za 6 dní bych normálně měla dostat MS, ale jelikož jedu příští týden na dovolenou a MS by se mi víc hodila až ten přespříští než příští, je možné, abych brala týden ještě pilulky z třetího plata a pak udělala pauzu? Nebo doporučujete dobrat i celé třetí??? Děkuju za rady, budu fakt vděčná :)

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • TAky bych zkusila vzít celé další platíčko, ale otázka je jestli to udrží celý cyklus. Je to individuální. A jinak nechci strašit, ale kamarádka takhle spojila několik platíček a teĎ má z toho roční Elinku. Ale těžko říct jeslti v tom nebylo něco dalšího :-)

  • No v polovině platíčka přestat nemůžeš, takže buď dát týden pauzu a nebo zkusit brát třetí platíčko.

  • Musíš dobrat celé platíčko. Ale musíš počítat s tím, že můžeš špinit, ikdyž neuděláš pauzu, vzhledem k tomu, že už jsi ji jednou vynechala..

  • Já jsem teďka jela bez dvou pauz s antikoncepcí a u třetího platíčka jsem skončila už po 2. týdnu. Menstruaci mi to udrželo v pohodě, MS přišla do dvou dní od vysazení a žádný problém nemám. Jenom ta MS po dlouhé době bez pauzy byla taková jiná, že ta krev taková hnědá, ale při další MS už byla normálně červená. A ani mi to neovlivnilo účinnost, protože jsem měla zdravotní problémy, a byla i na gynekologii a nejsem kvůli tomu těhotná, nemám zvýšenou sliznici ani HGC v krvi :-). Užívám antikoncepci Dienille. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist