Cysta na vaječníku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27449 13.10.2011 17:02

Ahoj holky,
dnes jsem navštívila doktora a ten mě nepotěšil, řekl mě že mám na levém vaječníku cystu velkou cca 5cm, jsem z toho paf, vzal mi krev a za 14 dní mám jít na kontrolu, že mě pichne nějakou injekci, já jsem totiž na začátku září byla na revizi z důvodu zamlklého těhotenství, tak mám strach, máte s tím někdo zkušenosti? Chceme mít s manželem miminko...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, jsem už po dvou revizích a také mi řekli, že mám cystu asi 4 cm velkou, ale to prý nevadí. Někdy může prasknout a zmizet sama.

  • Sama s tím zkušenost nemám, ale moje mamka cystu má, jednou jí ji dokonce odsávali, ale naplnila se znovu. Prý je nepodezřelá, má ji zjištěnou už 2 roky a měla ji, i když byla potřetí těhotná. Takže na otěhotnění to vliv nemá. :)

  • Měla jsem cystu asi 4cm. Nezmizela sama, musela jsem na operaci a po ní mi řekli, že nezmizela proto, že je to endometrióza. Přeju ti, ať to není tvů případ a ať zmizí sama. Můžeš si zusit koupit Indonal, aby zmizela. Pokud to není endometriální nebo dermoidní, mělo by jí to pomoct odstranit.

  • Majik13.10.2011 22:16

    Ahoj moje mamka mela cystu a praskla ji, musela na operaci a doktori ji ani nezjistili ze je tehotna az par tydnu po operaci a jsem na svete 24 let a mam se cile k svetu :-) cysty se neboj :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist