Co když jsem těhotná?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34292 25.7.2011 15:22

Dobrý den,mám pár dotazú které mi nedají spát...Je mi skoro 16 a s přítelem jsme spolu už několikrát spali ale..bez ochrany.. sice si vždycky dával pozor ale co když ..pokaždé ho včas vytáhl a ''udělal,, se venku,jednou mi sperma vystříkal na pochvu (což by asi nemělo znamenat že se sperma dostalo dovnitř ikdyž jsem si to z pochvy neutřela ne?..) Naposledy jsme spolu spali 9.7 a poslední menstruace mi skončila 6.7.a pak jsem od 11-21.7 odjela na tábor a 20.7 jsem to zase dostala...múže to i přesto znamenat že jsem těhotná? když jsme to tak počítala měla bych další menstruaci dostat kolem 20.8 ale je mi divné že jsem ji předtím dostala hned za 14 dní.a to jsem ji měla podle propočtú dostat až 2.8..a ještě něco: četla jsem si příznaky a odpovídá jich pár např.motání hlavy,zácpa,právě ted mě začalo píchat v pravém prsu a trochu v podbříšku ale možná proto že mám hlad nebo jsem hypochondr?..ale možná je to tím že od asi 7.7.mám ucpaný nos a rýmu a byla jsem na táboře v beskydech kde byli výkyvy počasí ráno pršelo a odpoledne bylo dusno.Ted u nás pořád prší.Nevím co si mám myslet...děkuju za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, s tím jestli jsi nebo nejsi těhu ti neporadím. Ale proboha v šestnácti bez ochrany?!:O Tohle stíhání neni moc spolehlivé a máš plno možností...kondomy, pharmatex, spermicidy, HA... Neblázni a jestli nebudeš těhu, tak se už od příště chran!!!!

  • Daisy198025.7.2011 18:07

    Ještě je možnost si zajít do biochemické laboratoře, kde si jako plátce může nechat vzít krev na zjištění hladiny HCG - to ti řekne hned, jestli jsi nebo nejsi těhu...Ráno ti vezmou krev a za pár hodin už budeš vědět přesný výsledek - odběr stojí asi 200 Kč a řekla bych že je spolehlivější než těh.test.....Kamarádce totiž TT ukázal těhotenství až po strašně dlouhé době...... Ale to je věc názoru.
    Pokud jste spolu spali 9.7, tak už by to teoreticky z toho odběru krve na HCG mělo jít poznat, i když bych zkusila vydržet až do konce měsíce a zašla tam začátkem srpna.
    Příznaky těhu si můžeš jen vsugerovávat tím, že jsi s nervama v prd..., takže ještě neplaš, nemusí to znamenat hned těhu.
    Pokud těhotná nebudeš ( přeji ti abys nebyla ), tak zkus opravdu pořešit způsob ochrany - ty nervy za to opravdu nestojí!!!! Budu ti držet palce. Dej když tak vědět, jak jsi dopadla.

  • Ahojky. Test si udělej v den očekávané menstruace. To znamená, že pokud jsi měla menstruaci teď od 20. a očekávanou jsi měla mít 2.8., tak bych testnula toho 2.8. Ale s největší pravděpodobností těhotná nebudeš. Ten posun MS může být jak z nachlazení, tak ze změny prostředí (tábor).

  • proc tak riskujes v tvem nizkem veku? zkus si udelat test..

  • Ahojky, je možné, že jsi pořádně prochladla proto ta MS za 14 dní. Jinak jak píšeš , že to pokaždé stihne "vytáhnout" včas tak na to bych se ani trochu nespoléhala.Říká se tomu kapička lásky,teda tak jsem to někde četla.těsně před tím než má chlap orgas. tak může z něj už vytéct nepatrné množní spermatu.A ted Vážné, pokud je Ti teprve 15 let,a spíte spolu bez ochrany tak je od tebe i od tvého přítele velice nezodpovědné.Polož si otázku .Co budu dělat jestli budu těhotná?Když už spolu v 15 musíte spát (což nechápu proč ) tak alespoň ber HA a nebo ať používá kondom.Přečti si dotaz jedné dívenky níže.Bože holky kam pořád tak pospícháte??

  • Jen tak ze zkušenosti můžu říct, že pokud si někde přečteš možné příznaky těhotenství, bojíš se a momentálně těhotná být nechceš (kdykoli, ne jen s ohledem na věk), tak u sebe ty příznaky ze 75% najdeš, ikdyž ve skutečnosti těhotná nejseš. Tomu se říká psychika a práce podvědomí :)
    Ale i ze začátku těhotenství můžeš mít jednou, dvakrát.. ms, i to je možné. Nechci ale strašit. Tak radím test, doktor apod.....

  • Tady si můžete ověřit jestli máte těhotenské příznaky:
    http://test-tehotenstvi.cz/
    mě to uklidnilo, gynekolog se ptá na to samé

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist