Chilly intima

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61318 14.5.2012 12:25

Ahoj,je mi 19 a měla jsem už několikrát kvasinkovou infekci,jedu příští měsíc na dovču a bojím se abych nedostala kvasinky když třeba pujdu na wc,nebo v moři...Objevila jsem na internetových stránkách http://www.chillyintima.cz/ Chilly intima gel a ubrousky jenže je problém že jsou 4 druhy gelu a ubrousku že nevím který si vybrat...1. je chilly intimia Fresh,2. je delicate,3. je antibacterial a 4 je secheezza.. U každého je něco napsaného,ale já používám tampony,mám problémy že se mi vrací kvasinky,mám citlivou pokožku a sliznici snadno se podráždí ale beru i antikoncepci... Myslíte si že když si koupím ten delicate je prej na jemnost jako gel na každodenní mytí a ubrousky antibacterial když použiju veřejné wc že bych se neměla bát že chytnu kvasinky nebo co mi doporucujete jako ochranu na cesty před veřejným wc děkuji:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na veřejném záchodě, by jsi kvasinky chytit neměla (když tak něco horšího :-D). Kvasinky chytíš spíš v tom moři. Pokud možno nezůstávej dlouho v mokrých plavkách, ohlídej si, ať nemáš těsné prádlo a "nezapaříš" se. Taky bych preventivně pojídala probiotika a pro jistotu bych si sebou vzala volně prodejnou mast proti kvasinkám (kdyby se přece jen nezadařilo a kvasinka se opět objevila, tak trochu zmírní potíže).

  • Ahojky, já bych spíš začala řešit příčinu toho, proč ty kvasinky máš..... a ne, pak už samotný, nepříjemný problém.......Může to být klidně nevhodnou antikoncepcí, špatným spodním prádlem, stravou, kosmetikou a nebo taky to může být problém partnera....Zkus si koupit mycí gel Saforelle - v lékárně- je dobře snášen i citlivou pokožkou, můžeš baštit probiotika v tabletách a nebo stačí obyčejná Activia, ta se ostatně dá i při problémech "napatlat" na ona postižená místa, nos bavlněné nebo prodyšné spodní prádlo a možná by stálo za to "přeléčit " i partnera např. nějakou mastí jako je Canesten....

  • Ty ubrousky jsou dobrý nápad. Dobře se to používá na cestách a myslím že to i pomáhá. Ale moc nedoporučuju nic s názvem Fresh - ono to má jako chladit, ale spíš mám tu zkušenost, že to až nesnesitelně pálí na citlivé pokožce. Měla jsem ty ubrousky Antibacterial a ty se mi zdály dobré, navíc by měly být proti nějakým těm bakteriím nejúčinnější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist