Antikoncepce nebo ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395769 3.10.2018 21:30

Ahoj v poslední dobe mi dost zblbly hormony a uz měsíc se mi drzi popupinkovana brada a tváře.. Mam z toho nervy protoze na to ani moc nepomahaj kosmetické veci protoze to nejspíš bude z prehazenych hormonů. Zblbly mi MS uz pred měsícem a nyni je mam opet o 16 dni driv.. Úplně zmatene takze je ta plet určitě způsobena tim. Uz me to trapi protoze to jde videt i pod líčením a ne a ne se to uklidnit naopak kdyz sem MS ted dostala zas mi rasi dalsi dva pupinky na brade!!! Jdu na gyndu na prohlídku takze se zminim ale chci se zeptat kdyz mj na to doporučí antikoncepci coz asi ano.. Co si o to myslíte? Ta plet me trapi kazdy den a chci se toho zbavit antikoncepce byla pro mnoho mych kamarádek resenim a pokud to mam jen na brade puse tak to bude asi opravdu hormony. Takze by mi asi pomohla taky. Nikdy sem ji nechtěla.. A ani nechci jenze pokud je to jediná volba jak hormony sklidnit a vyčistit plet tak je to pak těžký a váhám protoze plet me trapi a zbytečně rano zakryvam hodinu nedostatky. Kosmetiku používám urcenou na problematickou plet a kvalitní temer bio takze cistim správně. Navic problém mam jak rikam jen v oblasti brady a licnich kosti. Pokud by mi prasky plet spravily byla bych šťastná, ale zas se bojim aby mi pak prášky vyhovovaly a nedelaly nějakou jinou neplechu nebo je pak nemusela vysadit a to by s mou pleti a vsim zatocilo jeste vic..jeste jsem cetla o nejakych cajech co primo upravují hormony a resi zensky potíže (kontryhel) zda se to tak piše.myslite ze by opravdu hormony Spravil a tim i plet namisto prášku? S tou antikoncepci jsem na vazkach 50 na 50 tak bycj chtěla vase názory nebo zkušenosti jestli do toho kvůli pleti jit a jestli tam zas neni takovy riziko ze by mi ty prášky delaly jine spatnosti v tele nebo kvuli pleti ne ale jak pak hormony spravit? Děkuji.

  • 20.03.2019 18:39:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kvuli pleti antikoncepci v zadnem pripade. Vzdyt to neni reseni. Jen ti problem ,,mozna" zakryje, ale nevyresi. Po vysazeni by nastal jeste vetsi problem. A jak pises ze mas nejak rozhonene hormony, pak bys videla jak to je rozhodi HA. Doktor ti to samozrejme vychvali do nebe. Zkus ale spis zlepsit stravu a bylinky nez se ladovat sajrajtem.

  • Antikoncepci bych volila jako posledni moznost.:-)
    Mas i jine moznosti - zajdi se poradit na kozni, nebo k nejake odborne kosmeticce.

  • HA určitě ne. Brala jsem před dvaceti lety, tehdy se předepisovala na pleť jako lentilky a mimo jiných problémů, které mi způsobila - to, co jsem měla na tváři před nasazením HA se v žádném případě nedalo srovnat s tím hororem, který následoval po jejím vysazení. S velkými zahnisanými boláky nejen po celém obličeji jsem pak válčila dva roky, některé jizvy vůbec nezmizely...mně tehdy pomohla TČM a strava prostá cukru (rafinovaného) a mléka. Nicméně to byl běh na dlouhou trať, v případě akné na rychlé zázraky bez úroků nevěřím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist