Antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #27235 15.9.2011 18:31

Čaute holky, chtěla jsem se zeptat jestli má někdo z vás skušenost s antikoncepcí Lunafem. Přešla jsem ze Sunya na tady tohle. Děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nebudu se schovávat pod anonymitu jako už holky odpovídající a nebudu ti tu "nadávat", když nejsem schopna svůj názor, i když třeba ostřejší, říct za sebe.
    S tvou HA zkušenosti nemám, ale je pravda, že na každou HA působí jinak, takže otázka je trochu zbytečná, ale budiž, lepší než ty mladý holky, co se nechrání vůbec. ;) Někdy člověk potřebuje jen slyšet něco pozitivního, chápu, že ty to chceš slyšet ohledně HA, protože tu jde o tvé zdraví, a HA taky není zrovna levná věc. :) Uvidíš, co ti to bude dělat první tři měsíce, pak by už mělo být všechno v pořádku. Kdybys měla teď nějaké obtíže, tak to zkus vydržet, pokud by to teda nebyly např. ukrutné bolesti či migrény, to bych pak ihned volala dr a poradila se s ní/ním. ;)
    Jinak ti přeji, aby všechno bylo v pořádku, ty jsi byla s HA spokojená a aby sis užívala s "klidným svědomím". ;))

  • Tuto antikoncepci beru druhý měsíc po přechodu z antikoncepce jiné. Cca uprostřed cyklu jsem začala špinit, na to mě však gynekolog upozorňoval, že to může trvat i několik cyklů, než se to ustálí. Jinak jsme s ní zatím spokojená.

  • No tak jak píše anonymka, já sice přibrala, když jsem ji začla před asi dvěma roky brát, ale to pro Tebe vůbec nic nemusí znamenat. Jinak to byla a je moje první HA a jak píšu, beru ji dva roky a sedla mi... Lunafem bere i moje mamina a taky jí jako jedná HA sedí :)

  • Ahoj, noo...jak to tu bylo už několikrát řečené. Každá HA je jiná stejně tak,jako tělo každé z nás. Jedné vyhovuje ta a druhá ta. Uvidíš časem sama,jestli ti sedne. Může ti být zle,bolet hlava,špinit,nervozita atd. Já s touto HA zkušenost nemám,ale beru Diane-35 a jsem s ní spokojená. Jiným slečnám zase dost nevyhovuje. Uvidíš sama....:)

  • Já to tady píšu pořád dokola, holky Ti tady můžou napsat např., že nepřibraly a zrovna ty přibat můžeš, každé tělo je jiné a jinak se s HA vypořádává...

  • Ještě zbytečnější dotaz než věštění těhotenství.... Je to individuální!!!!!! Například kamarádka po diane 35 přibrala 7 kilo!!!! Ale já jsem zhubla, když jsem jí brala. Každá jsme jiná a jestli někomu lunafem sedí, tak to neznamená, že bude i tobě. Někomu se akné zlepší, někomu zhorší, někdo má migrény, někdo bolesti lýtek, jiná zvrací.... Promin, ale tyhle dotazy nechápu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 633 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist