Antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28114 3.3.2011 6:32

Ahoj, nedávno jsem si zašla pro antikoncepci, tak sjem ji měla začít brát 1.den MS.. tak když jsem si myslela že jsem to dostala, tak sem si ji vzala a od tý doby ji beru..Jenže nevím jestli ro byla MS..protože sem slabě krvácela jen ráno a pak odpoledne nic...a pak vždycky sem slabě krvácela celých těch 21 dní, než jsem dobrala platíčko, v pondělí jsem ho dobrala a včera jsem to dostala normálně.. Jenže nevím když si dám teďka tu 7denní pauzu tak jestli pak budu chráněná...Děkuju moc za odpověď..:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Možná to bude tím, že tvoje tělo na to ještě není zvyklé...Pokud jsi neudělala nic špatně (chyby v braní HA), tak bych normálně udělala 7 denní pauzu a jela dál, tělo si časem určitě zvykne. Mě se teda nic takovýho nestalo, tak počkej ještě na další odpovědi, třeba s tím má někdo zkušenost narozdíl odemě...;)

  • Ahoj, měsíc zpět jsem měnila HA z jedné značky na druhou a také jsem i během těch 21 dní braní pilulek chvilku krvácela a pak zase špinila, pauzu si udělej normálně, chráněná jsi, je to tak jak píše Alosek tvoje tělo si na to zvyká. Gynekoložka mě na to upozornila, že něco takového může být. Tak buď v pohodě :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist