Anovulace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423895 27.2.2020 18:00

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda máte nějaká z Vás zkušenosti s anovulaci. Už cca 2 roky neberu Antikoncepci. A poslední dobou nemohu odmestruovat bez injekce. Doktorka mi řekla jsem že nejspíše nemám ovulaci. A důvod je prý to že jsem dřív antikoncepci brala a teď už ne. Před Braním antikoncepce jsem nikdy problémy neměla. 18.2. Jsem myslela že Ms dorazí ale bohužel nedorazila. Měla jsem jen špinění dva dny. Nevíte někdo o nějakých tabletách, které Vám pomohli? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Doporučuji bylinku shatavari a nosifol forte a hormonální jógu.

  • Zdá sa, že sa telo nevie nakopnúť, ale bohužiaľ viem, že za tým môže byť aj vážnejší problém. Zmenila by som gynekológa, lebo takéto vysvetlenie ti dá hocikto na ulici, ty potrebuješ riešenie.

    Za seba tiež odporúčam shatawari, mne pri polovičnom dávkovaní pomohla s miernejším problémom, dokonca mám pocit, že z nej mám aj lepšiu imunitu 😁 Rozhodne cítim, že mám viac estrogénu, aj progesterónu v druhej polovici cyklu. No samozrejme, zázraky nevie zariadiť, takže ak nepomôže, sú na mieste nejaké podrobnejšie vyšetrenia u dr.

  • přiznám se, že když jsem posledně si myslela, že mám anovulaci, tak jsem ji měla jen fakt hodně hodně zpožděnou (29DC) a pak v ten den jsem otěhotněla, to se pak projevilo špiněním, které trvalo 2 dny ... ale asi bych se nespokojila s takovýmhle vyjádřením doktorky a buď ji donutila to nějak řešit, pokudje to až poslední dobou tak bych to na antiko nesváděla, mě moje dr říkala, že na antiko se dá svádět 12 měsíců výkyvů a zvláštností, ale jestli do teď bylo všechno ok a najednou není, asi bych šla i pro jinej názor.

  • Fertiprona, 2sacky denne. Mne to bylo doporucovane protože jsem chtěla otehotnet a nemela jsem ovulaci. Za zkousku nic nedas, tělo mi to rozhybalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist