Anketka: Přerušovaný sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49505 31.12.2011 19:38

Ahoj, zajímal by mě váš názor na přerušovaný sex----- možné otěhotnění, pocity a tak....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamarádka touto "spolehlivou" metodou počala své druhé dítě :o) A není jediná, komu se to v mém okolí stalo. Takže za sebe říkám, pokud si těhotenství nepřeji, chráním se jiným spolehlivějším způsobem :o)))

  • Tato metoda je naše zatím velmi oblíbená. Nejsme totiž kategoricky proti případnému těhotenství, ale že bychom po dalším dítěti velmi toužili, to tako není pravda. Pokud se k nám však chystá, nechceme mu říkat ne-zatím. Nejsme věřící, přesto to tak v sobě cítím-nevím proč a nevím, jak bych to mohla změnit (už kvůli sobě, protože si připadám divná ve srovnání s okolím), ale spolehlivá antikoncepce by mě asi ubíjela :-)
    Takže určitě záleží na člověku, jak to bere a jestli mu jeho antikoncepce bere chuť-jako kdybych se měla obávat každého styku,že po něm můžu otěhotnět, tak bych do této metody určitě nejdu, protože to je prostě fakt, je to tak, je to "antikoncepce" u níž se udává selhání, že kolem 20ti žen ze 100 za rok otěhotní. I já jsem byla mezi oněma 20ti a k 1.mu dítě k nám přišlo touto cestou. Na další 2 děti jsem musela přemluvit manžela, protože mě už nebavilo čekat, až nám tato metoda selže a děti přišly hned, jak si manžel přestal dávat pozor....Zatím se na tuto metodu spoléháme dál-a necháváme to na ní :-)

  • Martasek892.1.2012 10:25

    Já tuto metodu neuznávám a manžel také ne. Nevěříme jí a vplíme jinou metodu. Nehledě na to, že také dle nás si to lidi tolik neužijí, musí se moc hlídat a konec je nijaký. Honem vytáhnout a je to. Ne, prostě se mi to nelíbí.

  • Ahoj, ber to takhle - u přeruš. soulože je riziko otěhotnění značně veliké, ať je chlap sebelepší :) My tuhle metodu nasadili až ve chvíli, kdy jsme začali uvažovat o dítěti, ale zároveň jsme si říkali, že tomu ještě dáme chvilku času.. Takže kdyby se to "povedlo", tak se nic nestane.. Já otěhotněla až po nasazení plnometné taktiky ;)) Je ale hodně, hodně párů, co otěhotní i z tej jednej jedinej kapky........ :-/ A pocity?? Nevím jak chápat tuhle otázku :)

  • Ahoj, tak mi to takhle provozujeme již 4 roky.Antikoncepci brát nemůžu, takže to jinak nejde.. Ale snažíme se hlídat, když máme sex a chce se mu, tak rychle ven a pak už umejt kdyby sme chtěli dál... Ale kolikrát když něco popijem, tak na to zapomenem a opravdu to provozujem,sex pauza sex:-) Ale taky kolikrát mám opravdu strach... Jsou ty které opravdu takhle otěhotní, já otěhotnit zatím nechci, takže používáme i kondom.

  • Přerušovaný sex jsme praktikovali až když jsme uvažovali o mimču a vysadili antinu, ale byli to jenom 2 měsíce, pak jsme si přestali dávat pozor, nyní kojím a radši používám ještě antinu, kojení ani přerušovanému sexu nevěřím. Nerada bych měla další mimčo hned teď, chci tak dva až tři roky počkat, abych se každému mohla věnovat. Určitě bych nechtěla interupci, jenže jsem po císaři, tak nevím, jestli by mi teď další těhotensví doporučil. Proto se chráním, abych to nemusela řešit. Nechtěla bych se každý měsíc nervovat, jestli to dostanu. Hodně holek na to spoléhá a pak tu řeší, co stím, což je smutné.

  • Moje kámoška tak otěhotněla. A pokud se ptáš na pocity, tak pro mě lepší užít si to až do konce, než se vyrušovat...

  • Moc ho neuznávám, myslím, že si to ani člověk moc neužije. Pro lidi, kteří dítě zatím nechtějí, není to určitě nejvhodnější metoda.
    Tohle bych praktikovala jen v případě, pokud bych měla pravidelný cyklus, měřila BT a popř. měla po ruce i ovulační testy.

  • Verousek8931.12.2011 20:16

    My přerušovanou soulož provádíme běžně, když nemáme doma kondomy a těhotná jsem nikdy nebyla a popravdě, ani strach nemám. Vím, že riziko otěhotnění je o dost větší, než třeba s kondomem, ale zároveň, KDYBY se to někdy opravdu stalo, tak jsem připravená si miminko nechat a nechala bych si ho moc ráda. A věděla bych, že i můj přítel by byl rád. Do té doby, než bych byla schopná se o mimčo postarat, bych přerušovanou soulož neprováděla. HA brát nechci. Můj pocit je takový, že když to takhle provádíme už nějaké 4 roky, tak jsme s partnerem sehraní a víme, co si můžeme dovolit a co už ne. Takže já s přerušovanou souloží problém nemám a strach také ne:)

  • Praktikujeme tri roky.. s tim, ze na sobe poznam plodne dny, ve ktere mame pausu nebo pouzivame kondom.. Pokud vis, kdy mas plodne dny a proste se podle toho zaridis je to nejlepsi zpusob ochrany.

    Otehotnet muzes i presto, ze HA beres pravidelne. Radsi budu verit sobe, ze vim, jak moje telo funguje, nez pochybne chemii.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist