Anál jako antikoncepce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412036 4.9.2020 19:00

Ahoj, jaký je váš názor na to, provádět jen anální sex jako antikoncepci? Vůbec nedělat vaginální, prostě denně anál. Manžel to tak chce, abych nemusela brát prášky a nemuseli jsme kupovat kondomy ani žádnou jinou antikoncepci. Prý by mu to tak absolutně vyhovovalo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack4.9.2020 19:15

    Ještě aby mu to nevyhovalo, když je anál těsnější. :-D Já za sebe bych do toho nešla, ani jednou týdně. Jsem puritán? Možná. Ale za mě je tvůj manžel jen sobec, který z toho chce mít maximum pro sebe. ;-)

  • Navrhni to manželovi opačně - že se bude využívat denně jeho anál :-D. To už nehrozí těhotenství ani omylem...

  • když už tak my s manželem provozujem symptotermální metodu a v době plodních dní máme ruce .... a bez nehod .... takže bych asi do každodenního análu nešla .... já bych teda do análu nešla vůbec, ale to už je na chuti každého :)

  • Myslim ze mate delat tak aby to vyhovovalo vam obema, ne jen jemu. Jestli chces skoncit.... Napisu to naprimo...s roztahlou riti tak ze budes mit problem dobihat na wc, jdi do toho.
    Ja mam anal rada a provozuju jej taky, ale rozhodne ne kazdy den.. a i tak pozoruji ze od doby co jsem jej zacala provozovat ve vetsim se to tam dole trochu zmenilo, roztahlo.
    Nenech se nutit do takovych kravin. Jestli je chlapovi zatezko natahnout si gumu, to mas pekneho sobce. Krome toho anal bez gumy je taky jen otazka casu zdravotnich potizi :/

  • Mimo jiné a vše, co bylo řečeno, ta díra k tomu není primárně určená, takže s takovou frekvencí by tam mohl být i potenciál pro vznik např. nádoru, není to moudré.

  • macicekkajik5.9.2020 11:52

    Mám pro vás skvělé řešení. Ať si nechá udělat vasektomii a máte klid do smrti. A nebo si nech udělat sterilizaci ty, když už nechcete děti. Opravdu nevidím jediný důvod, proč mít anální sex, když u toho trpíš kvůli manželovi a ty si to neužiješ.

  • Jak píši ostatní... Fajn zpestření, když o to mají zájem oba partneři, ale nátlak na denní anální sex...
    Nehledě na to, že bez kondomu bych do toho teda nešla, tak to už je pak jedno, kam to s gumou strčí, ne? :-p

  • Pročítala jsem si i předchozí Vášeň odpovědi a je mi Vás vlastně líto, už z těch odpovědí jde vycítit, že se Vám někde vytratilo to zdravé sebevědomí. Píšete, že si po chvíli zvyknete, že to vydržíte pro svého manžela, protože mu chcete udělat radost a jelikož jste přeci jeho žena. My ale nežijeme někdy ve středověku. Sex si máte užívat oba zároveň, ne že Vy budete trpět, aby Váš manžel byl spokojený. Zkuste se nad tím zamyslet, protože jestli budete u sexu trpět, tak to přinese daleko více problému. On přerušovaný sex, když si hlídáte plodné dny, tak není tolik nebezpečný a dokonce jsou i kondomy, které téměř neucítíte :-)

  • Nezlobte se na mě....ale aby mi chlap řekl " mě by to tak plně vyhovovalo" tak mu asi řeknu, ať si na to najde jinou! Protože mě ne! Sex má být hezký pro oba a ne, jak už tu bylo víše napsano, jak v době za "krále klacka" kdy ženská měla jen držet pusu a krok.
    Už ze zdrav.důvodů bych do toho nešla.
    A pokud nechcete děti tak bych raděj podstoupila některou z výše psaných varian ( vasektomii atd. )

  • Tak zalezi na tom, jak je ti analni sex prijemny. Ja ho cas od casu mam rada, ale denne bych to rozhodne nezvladla. Ale verim, ze chlapum tato pozice velmi vyhovuje :-D

  • Manžel další děti nechce, kondom nechce, abyste brala HA nechce a vy byste měla něco vydržet jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá? Tak co kdyby váš manžel "hrdina" pro vás vydržel jednoduchý krátký zákrok, po kterém může mít sexu kolik chce, aniž by hrozilo vaše další těhotenství? :-D
    Myslím, že navrhnout mu tuto variantu, rychle by vzal na milost kondomy za pár kaček. ;-)
    Mimochodem, nepřemýšlela jste o tělísku? Vysoká spolehlivost a na pět let je po problémech, aniž byste musela polykat hormony... A snad i z toho sexu byste měla víc, než jen dobrý pocit, že jste to vydržela.

  • eliskao4.9.2020 20:35

    A vy se na tento návrh manžela cítíte???

  • A vam se libi vic analni sex? Zalezi co vam vyhovuje.. ja bych to tak nechtela.jen analni

  • Leniksolanova22.6.2021 10:09

    Já bych teda anální sex chtěla vyzkoušet, ale nějak se nám s přítelem nedaří. Nebo teda mu se nedaří se do mě dostat. Co děláme špatně? Zhruba po 5 minutách snažení se přítel vystříká, protože i to je pro něj vzrušující, potom už ho nemá tak pevného, aby se tam dostal.

  • Rouskova7723.6.2021 11:48

    Mažete? Bez pořádného namazání lubrikačním gelem to moc nejde. Prodávají se i speciální lubrikační gely na anální sex. Jinak mohu teda ještě doporučit použít anální kolík, ten si zavedete třeba hodinu předem a potom to půjde, uvidíte ;-) Také jsem s tím měla ze začátku problém, ale teď si to užívám, jak to jenom jde.

  • Leniksolanova24.6.2021 12:28

    Nevěděla jsem, že se dělá speciální lubrikační gel na anální sex. Ani ten kolík mě nenapadl, znamená to, že když se před tím roztáhnu, tak to půjde líp? Objednávala jste někdy něco ze sexshopu? Dá se to objednat domů skrz balení? Jak třeba ta krabička vypadá?

  • Rouskova7725.6.2021 10:38

    Přesně tak, je potřeba se na to pořádně připravit a nezanedbat ani hygienu. Tady se můžete podívat na lubrikační gely speciálně na anální sex https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-pro-analni-sex Vše posílají diskrétně, toho se vůbec nemusíte bát.

  • Jitka002614.3.2023 11:28

    Ahoj musím odpovědět. Za mne ano a to jednoznačně. S manželem jsme osm let od mých dvaceti. Prakticky celou dobu máme jen anální sex. Výhody jsou jasné
    Mám rychlý orgasmus a většinou mnohem více než jeden. Netřeba antikoncepce a nulové vaginální problémy. Ve světě jsou dokonce i spolky anal only. Je to moderní životní styl. Co se týká nějakých obav z přílišného rozevření, není tomu tak. Samozřejmě do jisté míry ano ale nijak to neomezuje, ba naopak. Vaginální sex už bych ani nechtěla.

  • V kombinaci se symptotermální metodou mi to přijde dobré řešení tzn. využívat jen v plodných dnech, jenže sama bych na to tímto způsobem tak často, i když jen pár dnů v měsíci, chuť neměla a jen tak, to už vůbec...Ale dá se kombinovat i s orálním sexem, či rovnou půstem..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist