10 dní zpoždění a negativní test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44585 15.5.2011 15:25

Ahoj děvčata, potřebovala bych poradit:
po vysazení HA mám cyklus normálně dlouhý 33-35 dní, dnes mám již 46. DC, MS nikde, BT již nestoupá, ale ani neklesá, hlen je krémový, bílý, ale není ho moc, čípek měkčí, snažíme se o mimi čtvrtý měsíc. Kromě toho už čtvrtý den mám bolestivá prsa (před MS mívám citlivé bradavky, ale celá prsa ne - dokonce se mi i špatně spí na břiše), druhý den od rána lítám pořád na záchod na malou a když něco sním, mám hned potřebu na velkou a mám průjem, kroutím se u toho jako divá, k večeru už je to pak ok. Pociťuji i větší unavenost a ráno se mi trochu točí hlava, ale test byl včera i dnes negativní.
Mám doufat, že se i přes negativní test zadařilo? V úterý jdu k lékařce, ale ráda bych slyšela nějaké názory ještě předtím. Moc děkuji za názory! =)

Jen pro doplnění: stres, životní styl či váha jako odůvodnění nesedí...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já nevím, ale pokud se ti teplota stále drží, tak bych asi ještě neházela flintu do žita. Vím, že tady holky psaly, že jim pozitivní test vyšel třeba až 14 dnů po vynechání MS. Uvidíš, co ti řekne dr. Budu držet palečky :-)

  • Asi tě nepotěším, ale ona ta HA může pěkně rozházet cyklus, mě se tři měsíce držel pěkně (po vysazení,) a pak to začlo šíleně lítat a hlavně natahovat, takže jsem vůbec nevěděla, kdy mám plodné dny, pomohlo až měření a pozitivní ovulační testy a otěhotněla jsme nějaký 36 den cyklu :-) S příznakama je to různý, hodně dělá i psychika, pokud víš, kdy jsi měla ovulaci, tak 14 dní po ovulaci by už měl vyjít TT pozitivně (to mi řekla doktorka), hold HA umí své, můj rekrd byl cyklus 47 tak se drž, to čekání je nejhorší.

  • Ahojky to mi připomíná mé příznaky, jsem na tom stejně, negativní tysty, ale u mě i HCG negativní. Zítra jdu znova ne krev a pak se uvidí, teplotka je tak nějak pořád nahoře, teď je trochu níž, ale pořád je nahoře. Tak se uvidí. Hodně moc štěstí Ti přeji, já se snažím devět měsíců. Za chvíli to už bude 10 ach jo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist