zpožděná menstruace a negativní test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58960 18.4.2012 13:03

Dobrý den,

snažíme se o miminko a už mám pár dnů zpožděnou menstruaci. Přesto mi vyšel test negativní. Vím, že těhotná být mohu, nebo to mohou způsobit pouze rozhozené hormony ( takové zpoždění jsem ještě nikdy neměla ). K lékařce se chystám příští týden, ale na internetu jsem našla, že je také možnost, že se může jednat o mimoděložní těhotenství. Tak mi to nějak vrtá hlavou :-(

Nevím, jestli je to "pravdivá informace", zda se tak může stát. Ale když se člověk snaží už déle, tak mu hlodá hlavou spousty "hororových dějů"

Máte o tom někdo více info?


Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, buď Ti roste pomaleji HCG a nebo jsi měla později ovulku... Mně test ukázal // až cca 3 týdny od zpožděné ms, protože se mi o dost posunula ovulka a to jsem měla ms pravidelnou, takže klidně těhu být můžeš, ale to se nejlíp dozvíš, když zajdeš k dr...;-)

  • Také ti může růst pomaleji HCG.. já jsem byla například na krvi 6 dní po oplodnění a podle HCG jsem těhotná nebyla a za 14 od oplodnění HCG přes 2000. Já jsem to ale nebrala od zpoždění MS jelikož jsem ji měla nepravidelnou.
    Takže to může být i tím

  • ... zpozdenou ms muzes mit z duvodu ze neprisla ovulka podle ktere telo ridi ms a tudiz telo nevi kdy ma ms spustit ... tehotna asi nejsi ... a mimodelozni by ti carku ukazalo i kdyz slabsi , ale nemusis mit strach , mimodelozni tehu ohrozuje az uz je vacek vetsi , takze cca v 8-9 tydnu a to uz ti dr davno do te doby vyvrati ....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist