výživový poradce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51482 6.3.2012 20:46

Ahoj. Dneska sem mluvila s nějakým výživovým poradcem po skypu, kvůli vypracování tréninkového a výživového plánu na hubnutí. Ptal se kolik vážím a kolik mi je let a pak co tak normálně jím. (přijde mi divný, že se mě nezeptal, kolik měřím, jak mi pak může vypracovat jídelníček, když přece dvoumetrová holka potřebuje jiný kvantum jídla než 160 cm vysoká?! )Myslíte, že je někdo schopný vypracovat takový plán, když vás nikdy neviděl? Našla jsem ho na facebooku jako- cesta k novemu tělu - a má tam spoustu dobrých ohlasů. Jen se mi nechce posílat tu napřed peníze na účet. Myslíte, že se tomu dá věřit? Dík. Nebo máte zkušenosti s nějakým jiným výžovovým poradcem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já mám kamarádku, která dělá výživovou poradkyni a vím, že tě vidět musí.... Tak do toho asi nechoď, po netu ti nikdo neporadí.. musí tě vidět, zvážit, změřit, vyplní s tebou dotazník, co děláš, co jíš, atd.
    Nevím, já takovým radám po netu nevěřím...

  • Já když mluvila s výživovým poradcem po telefonu, tak po mně chtěl vědět věk, váhu a výšku, a pak ještě co jím. Následně objednat na konzultaci, vyplnit informace o stravovacích a pohybových návicích, zvážit, zjistit skladbu těla a na základě toho pak dát rady, sestavit jídelníček, navrhnout cvičení. Jde o to, že aby ti mohl pomoci, tak o tobě potřebuje vědět hodně informací, proto je určitě dobrá osobní konzultace.

  • Nevěřila bych tomu a neposílala bych mu peníze!!! Zajdi k nějakému normálnímu;)
    A ano, výšku teda rozhodně potřebuje;) A myslím, (jistá si ale nejsem) že by ti měl měřit i podkožní tuk a podobně.

  • Já již skoro rok držím ´´zdravej životní styl´´ zlubla jsem hodně... Byla jsem vždycky hubená,ale antikoncepcí atd jsem hodně nabrala,byla jsem u dietoložky, přečetla jsem neuvěřitelné množství knížek, časopisů atd o hubnutí a můj přítel se věnuje fitness.. Klidně ti poradím zadarmo.. Podle mě je to zbytečné, kdyžtak mi napiš zprávu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 634 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist