ve 3. týdnu těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43993 7.4.2011 14:15

Ahoj holky. Pročitam už asi tři týdny nerůznější diskuze - vše na tema nejsem nahodou těhotná apd.? Tak jsem se rozhodla konečně se dotázat...S přítelem používáme kondom, ale 17. 3. jsme meli nechráněný styk (zrovna v období mojí ovulace). Od té doby na sobě samozřejmě pociťuju všechny možné příznaky (ranní nevolnosti, bolavá prsa, divná chuť v ústech, rychlé zmeny nálad) Menstuaci jsem mela dostat kolem 30. března (mam cyklus 26-30 dni), ale přišlo jen male špiněni, dva dny, pak den nic a 2. 4. přišla menstruace, ale trvala jenom tři dny (normálně mam 6 dni) Samozřejmě jsem dělala teh.test, tesne pred zač. menst., ale negativ. po limitu se objevila fakt slaboucka carka, ale mozna jenom rozpitá barva? Je ješte šance, ze jsem těhotna? Mam zkusit ještě jeden test? Kdybych byla, už se to na testu projeví? Divny pocity mam porad, ale umím si lecos vsugerovat:-)

Ahoj, tak jsem dnes rano testla, ale porad nejistota, slabou čarku jsem videla, pak ale asi jak test schnul ještě zbledla. Ted vecer tam taky svetlouckou vidim. Tak nevim, asi mam uz mzitky. Prala bych si totiz, aby to vyšlo... Je možny, ze se jeste ted, cca 20 dni po pripadnem oplodneni, to na testu neukaze? Jo a co mi pride hodne zvlasni, dost se mi zvetsily prsni dvorce, cim to muze pripadne jeste byt?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já myslím, že pokud MS byla jen do 4.4., tak jestli jsi opravdu těhu a uděláš ted test, už by ti měl druhou čárku ukázat, pokud by jsi byla těhu. Tak ještě jednou testni, zvláště pokud jsi měla na testu předtím pocit, že je tam slabá čárka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist