v 19. stále nevyvynutá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368126 24.10.2016 13:17

Potřebaovala bych poradit, jestli se dá něco kromě plastiky udělat s tím, když má holka ještě v 19 velmi malá a nevyvinutá prsa. Je ještě nějaká šance že se to změní? existuje něco co vážně pomůže? já jsem hledala všude, ale všimla jsem si, že všechny prášky a podobné, co mají pomoct, fungují jen po dobu braní, a jsou navíc dost drahé. když bych je vysadila, vrátilo by se všechno do původního stavu. Nevím co s tím mám dělat, dost mě to trápí. antikoncepce prý taky funguje, tu ale beru, a nic se nezměnilo. Ani nejsem příliš hubená, naopak. Nadváhu nemám, ale váhou to rozhodně není.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • medulinek24.10.2016 13:33

    Prsa jsou dost o dědičnosti a pozor nejen po mamce,ale může se dědit i po babičce,takže mrkni na ženský z rodiny a uvidíš. Jinak i v 19ti je ještě určitě šance na změnu.

  • sono224.10.2016 17:42

    Radšej sa zmier s tým aká si. Osobne som veľké do vienka nedostala ani sa časom nezväčšili možno košík z a na b. Nikdy som nemala komplexy, ak by som mala, šla by som jednoducho na plastiku. Mám kamarátku ktorá bola ako doska jej sestra mala pekne trojky. Šla na plastiku nechala si urobiť dvojky. Je to veľmi dávno. Je šťastná, mala fakt komplexy.
    Ja radim sa s tym stotožniť. Veď prsia niesu všetko. Ako tiež by som brala väčšie. Predsa aj to tričko sedí lepšie, ale keď nemám čo mám robiť?
    Zase doska niesom, takze to až tak tragicky nevidím.

  • osobně s tím zkušenosti tedy nemám,ale prý je zvětšuje antikoncepce,pokud ne ta tvoje zeptej se na to přímo doktora třeba ti napíše jinou.Jinak hodně ženám se zvětšili v těhu a při kojení :) tím neříkám otěhotni,ale určo máš šanci do budoucna.
    Smiř se jaká si spousty chlapům se ani velká prsa nelíbí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist