tonic na silnou MS?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #124330 29.6.2013 13:00

Ahoj dámy :-) , na internetu jsem se dočetla že se má na silnou mestruaci pít tonic...je to pravda? nikdy jsem to nezkoušela tak nevím.Máte s tím někdo skušenosti? A prý také pomáhá ascorutin (volně dostupný lék v lékárnách.okolo 50 kč). Mám velmi silnou menstruaci tak bych s tím už něco chtěla dělat. Jo, a poslední otázka když dlouho sedím a pak se zvednu (samozřejmě při ms) tak mám pocit jako by se mi tam dole protrhla přehrada, prostě třeba 2 minuty v kuse mi teče krev...ve škole nemám moc na výběr jak se stím vypořádat :-( jak to řešíte vy? Jaké máte oblíbené vložky? Děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den,

    chtěla bych Vás upozornit, že pokládáte stále dokola stejné otázky. Porušujete tím zdejší pravidla. V případě, že chcete otázku doplnit, použijte funkci doplnění otázky. V případě, že budete ve vytváření duplicitních otázek pokračovat, budeme Vám Vaše otázky mazat.

    Přeji pěkný den
    Zdeňka
    Administrátorka WomenZone.cz

  • Tak s tím tonikem to slyším poprvé, ale za zkoušku nic nedáš a uškodit ti to určitě nemůže. ;) Jinak prý je dobrý na bolesti Aulin, ale je na předpis. Já ho měla na zuby, Ibalgin nic, šílená bolest, po Aulinu se to zklidnilo. No a co se týká tvé poslední otázky - když jsem s MS začínala, tak jsem používala jedině vložky a měla jsem stejný problém, to samé když jsem se třeba ráno vzbudila a vstala z postele. Teď už několik let používám výhradně tampony a tohle se mi snad nikdy nestalo, tampon odvádí krev postupně, vsakuje se do něj už v tobě a nevyteče... Zkus to. A jinak jistota je samozřejmě tampon + vložka, to pak 100% neprotečeš. ;)

  • ahoj.taky jsem měla silnou menst.tampon jsem mohla měnit každou hodinu.koupila jsem si taky:-) ascorutin ale nepomohl.doktor srandista když jsem se ho na to ptala,tak mi řekl,že výsledek bude stejný,jako kdybvh užívala sušené medvědí hov...tudíž výsledek nula.napsal mi orgametril,užívá se to v určité dny cyklu a zatím ťuk,ťuk menst.se zase srovnala.a to jsem ho užívala jen v jednom cyklu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist