těhu a strach a menses

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41191 4.10.2011 22:57

ahoj holky mam prosbu, planujeme s pritelem miminko oba ho chceme hodne moc jen ja mam strach aby vse bylo v poradku bude to prvni tehu a potom co vse dnes se docitam a doslycham je trochu zazrak donosit zdravi dite. Ale muj zasadni problem je v tom, ze pritel ma rad sex...............mame ho kazdy den a tak jsem zvedava a zaroven mam strach kdyz budu kratce tehotna i kdyz bude vse v poradku az to teda jako zjistim a budeme se milovat kazdy den aby to neublizilo miminku. Vim ze clovek bude davat pozor a ne vyvadet jako divoch ale ja bych chtela aby nemel ten pocit ze je kvuli tomu nejak mimi misu a uspokojoval se tajne nekde na zachode.Jsem asi zbytecna plasanka ale casto na tohle myslim.

a druha moje vec je ze by me zajimal vas nazor na sex a menses..........mi s pritelem totiz provozujeme sex i kdyz mam menses. Nedela mi to nejakou bolest je mi stejne jako kdyz ho nemam a milujeme se sex si uzivame, ale jsme spolu rok a i presto vsechno se trochu porad stydim v ty dobe kdyz mam menses. a milujeme se pro nem................kdyz se milujeme a potom mame spinavy od krve rucnik pod sebou jsem trochu nesva z toho ze spinim jako ja a je to takovy zvlastni pocit trochu trapny pocit......................protoze jsme potom od krve ja i on............vim ze je to normalni kdyz je menses a sex ze bude clovek barevnej. co si myslite o tomhle tematu. zajimaji me nazory Vase.diky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak my ted prijde ,ze otazka viz nize SEX A NEZNOSTI patri taky tobe,coz se protireci,v tehle otazce se milujete kazdy den a v te viz nize jednou tydne kvuli pritelove praci a to jsem se chtela rozepsat a poradit ti,ale mam pocit,ze si tady z nas dela jen nekdo srandu.No tak nic.

  • Ahojky,k prvnímu dotazu si myslím,že milování v těhotenství nevadí.Pokud nebudeš mít nějaké problémy,kdy vám to dr nedoporučí tak je milování naprosto přirozenou věcí.Zkus moc nečíst ošklivé věci co se dějí.Je to hlavně proto,že holčiny,co mají v těhotenství problémy si právě najdou nějakou diskuzi a potřebují poradit a svěřit se.No a ty jako snažilka si to pak přečteš a strachuješ se.Tak se neboj a případně těhotenství si užij :-)

    Druhý dotaz:no malinko to ve mě vyvolává otázku-máš při milování při ms z toho něco?Pokud se cítíš trapně,dokážeš se uvolnit?Mám opravdu velmi silný pocit,že máš strach ,že pokud by ses se svým přítelem nemilovala tak často jak on vyžaduje,že o něj přijdeš.
    Spíš to,že se s ním nebudeš milovat pokaždé kdy on chce v něm vyvolá touhu daleko vyšší-podle mého.A to,že by někdy onanoval je přece úplně normální,lidské a přirozené.Není to,že by tě nechtěl,nebo bys mu nestačila-prostě to oni někdy dělají,věř mi :-)
    Takže abych se vrátila k otázce-při ms bych se sním alespoň při dnech kdy je ms silná nemilovala.I z hygienických důvodů a hlavně pro tvůj dobrý pocit...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist