tehotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61124 7.5.2012 16:40

Ahoj holky 3 mesic beru proveru,s pritelem chceme miminko.Dneska jsem byla u gynekologa ale vysetrit jsem se nedala jen mi napsal jak mam proveru brat dalsi mesic.S pritelem mame uz 4 mesice nechraneny sex.Pred tydnem jsem mela MS 4 dny a jeste k tomu prisla o 6 dni pozdeji,delala jsem si test ale byl negativni.Rikala jsem si ze je MS UZ NORMALNI.Bojim se ze uz neotehotnim...Nevite zda se da s provery otehotnet,nebo nejake leky co k tehotenstvi pomuzou dik :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea0602897.5.2012 16:48

    Ahoj , tak že jsi oficiálně snažilka teprve 4 měsíce ?? To je celkem krátká doba . Většinou to trvá v průměru tak rok . Ještě nevěš hlavu , určitě se ti zadaří :) .
    Jestli chceš něco na otěhu , tak hodně holkám pomohl Clostilbegyt . Mám známou co hned první cyklus s ním otěhu , ale já ho brala 2 cykly a nic .
    Být tebou , tak ještě počkám i dr to řeší , až po roce neúspěchu .
    Držím palce :)

  • je spousta duvodu proc nejsi tehotna, od jednoduchych az po ty horsi...jak rika Andrea tak je to opravdu kratka doba, pak ti muzou pomoci nejake vitaminy, jak pise...nebo to muze byt i stresem, protoze to tak moc chces...Vis kdy mas ovulaci? jestli ji mas? pak take to muze byt na strane pritele, jako u nas-napred jsem brala vitaminy a myslela jsem ze je to z me strany,protoze jsem nekdy pred 7 lety mela vysoky prolaktin-no a ted je u me vse ok a u manzela po spermiogramu je to dost spatne. ale rikam, u tebe je to moc malo casu..

  • Ahojky, nevěš hlavu, i když ti to teď příjde jako děsná doba, ve skutečnosti to ještě nic není. Pamatuji si ze začátku, jak jsem taky byla špatná z každé příchozí MS. Jinak já jsem snažilka 2 roky. V pátek mi bylo provedeno druhé IUI a teĎ čekám, jestli pak dorazí MS. Pokud ano, čeká mě ještě jeden pokus a když ani ten nevýjde, pak laparoskopie a znovu 3x IUI. S manželem jsme se sami snažili rok a 3 měsíce, po té jsem to řekla gynekologovi a ten mi hned nasadil clostilbegyt a proveru. Prodloužil se mi také cyklus z 28 na 35 a prý je to tou proverou. Jak se dobere tak do týdne má přijít MS a mě chodí až ten poslední den. I když je to těžké, neupínej se na to a určitě to příjde. Zbytečně se neláduj hormony, zkuste to ještě párkrát sami a uvidíš. Já si také říkám, že když nám to takto nevýjde, tak IVF mám ještě v záloze.....ale finance nevim nevim, ale nějak se to případně udělá. Takže nevěš hlavu a vše dobře dopadne :-). PS: ještě mě napadlo, dělal gynekolog vyšetření partnerových spermií?

  • jancaocet7.5.2012 20:26

    No já nevím, já jsem dostala na pravidelnou menstruaci Utrogestan. Doktorka říkala, že pro ty, co nechtějí otěhotnět je Provera a pro ty, co chtějí je Utrogestan. Provera je prý mírně antikoncepční. Ale to je názor mojí doktorky.
    Nicméně nám se zadařilo hned poprvé po Clostilbegytu;-) Ale trvalo nám to přes rok a rozhodně jsem to hned nevzdávala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist