strach z neplodnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52248 2.6.2012 20:40

Ahoj holky chci se zeptat žiji s přítelem už 5 rokem vše je v pořádku na začátku vztahu jsme používaly kondom a přerušovanou soulož ale poslední dva roky se milujeme bez ochrany a bez hlídání pře. soulože a za celou dobu jsem neotěhotněla je pravda že přímo na miminko nezaděláváme. Mám se bát že jsem já nebo můj přítel neplodný?
Menstruaci nemám pravidelnou a ani sexu není moc může to být opravdu jen náhoda že jsme se netrefily? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stejně jak to popisuješ ty jsem já otěhotněla za rok, takže bych se nebála, pokud se vyloženě nesnažíte.... pokud dítě chcete, začněte se snažit, jdi si za lékařem poradit ohledně nepravidelného menzesu. mně tedy možná pomohl ženský čaj, kt. jsem původně brala na to, aby se mi spravila menzes, ale nakonec mi možná pomohl k otěhotnění a chodila jsem také na vyvolávací injekce - na vyvolání menzesu.

  • .. pokud máš nepravidelnou ms + sexu není moc + si nehlídáš ovulku ... myslím, že jsou obavy naprosto zbytečné. ... první bych se začala snažit odhadnout, kdy je ovu (10 - 14 dní před ms). Pokud by to nešlo, měřila bych Bazální teplotu, pokud by tam ovu byla, tak bych nic neřešila, pokud ne, šla bych k lékaři, ukázala mu aspoň tři grafy .. a pak řešila ovulku.

  • Ja mela neco podobneho byla jsem s pritelem 5 let a i kdyz jsme meli nechraneny sex tak jsem neotehotnela...po nejake dobe jsme se rozesli on si nasel jinou pritelkyni se kterou ma holcicku no a ja taky hned co jsem mela prvni nechraneny styk s novym pritelem jsem byla tehotna...asi se to nekdy muze stat ze muzete byt plodni oba dva ale asi deti mit spolu nemuzete nevim...ale taky to nemusi byt tvuj pripad :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist