rada

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 22.9.2011 10:44

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má některá z žen zkušenosti s menstruací která je téměř černá, velmi hustá a slabá. Měla jsem s tímto potíže posledního půl roku uživání antikoncepce. Před třemi měsíci jsem vysadila, ještě dva měsíce byla stejná jako před tím a třetí měsíc po vysazení mám měsíčky opět silné i barva se jakoby pročistila. Může to být zpusobeno ant. a nevíte, co by to mohlo znamenat? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, může to být způsobeno antiko, protože při braní antiko ta děložní sliznice nenarůstá jako při normální cyklu. Je jí tam málo a je to vlastně taková falešná MS. Teď když jsi ji vysadila, tak ti sliznice opět narůstá tak, aby se tam mohlo případně uchytit miminko, takže jí je tam hodně a je prokrvená jak má být.

  • Mně teda napadá jedině, jestli nemáte v rodině nějakou poruchu srážlivosti krve. Protože antikoncepce tohle ovlivňuje, tím by teoreticky mohla krev být hustší a tmavší. Je fakt, že já když jsem ještě brala HA, tak jsem měla v ms jakoby tmavé kousky a teď je krev taky čistá. No nevím, asi bych se být tebou zeptala na gyndě, tam by ti měli poradit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist