první sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47611 22.5.2012 13:38

Ahojte holky potřebuju poradit.Je mi 18 a ještě sem z nikým nespala.ted mám přítele se kterým sme toto téma ještě pořádně neprobírali ale bojím se že když mu řeknu že sem ho ještě neměla a pak třeba se do mě lehce dostane (protože masturbuji) že mi neb ude věřit.ale na druhou stranu když mu řeknu že nejsem pana tak pozná že nemám zkušenosti.nevím co mám dělat.prášky beru v podstatě sem už i na to připravená ale bojím se co mu říct.

Holky děkuji za vaše rady anázory :-)moc mi to pomohlo a dodalo odvahu :-)

Ještě jednou dík všem :-) dnes sem se sebrala a nahodila toto téma kterého se chytnul a já šla sice pomalu ,ale s pravdou ven.je překvapený a natěšený zároveň.jelikož měl včera narozeniny a já mu přála dnes prý by mu tato zpráva stačila místo dárečku.takže sem ráda že ste mi pomohly :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych mu to řekla popravdě. ;) Že jsi ještě neměla pohlavní styk, ale jako každá samozřejmě poznáváš své tělo, nevím, jestli ses třeba přivedla už k orgasmu, ale většinou žena zažije svůj první orgasmus, když si to dělá sama :-) :-D, tak že by to vaše poprvé mohlo vyjít hned bez potíží. :-) Pokud je to normální, inteligentní chlap, tak to pochopí a bude ti věřit. ;-) Důvěra je pilířem vztahu a i takhle si můžeš otestovat, jak na tom s důvěrou jste. ;-)

  • Na tom není nic špatného, že jsi ještě neměla sex. Bude určitě potěšenej, že je první. A to že masturbuješ si myslím, že nemá vliv na panenskou blánu. Takže se neboj a radši mu řekni, že je to tvoje poprvé

  • MYslím si , že to ocenní. Buď upřímná a řekni mu to na férovku... A co se týká masturbace, ta snad nikoho ještě neodpanila... pokud tedy nepoužíváš vibrátor, tomu by se to asi povedlo... Nelámala bych si s tím hlavu, prostě mu vše řekni, a zbytek nechej na něm.

  • taky bych mu to řekla, že ještě nemáš sex.zkušenost s mužem. na druhou strnu - pokud používáš nějakou pomůcku (vibrátor) bude to i pro tebe lepší a asi i příjemnější, než když by jsi neměla vůbec žádnou zkušenost ani sama se sebou a o to víc si to můžete užít :-)

  • Já jsem měla prvního ve 20 a byl rád. A kámoška to měla tak, že to chlapovi řekla až poté, co se s ním poprvé vyspala a on se jí v té posteli přísahám málem rozbrečel, že kdyby to věděl, tak by jí připravil nějaké překvapení a víc by si toho vážil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist